VIRAL

Ιμπραχίμοβιτς: "Αν δεν έρθει ο ιός στον Ζλάταν, ο Ζλάταν θα πάει στον ιό"

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic, left, celebrates after scoring his side's fourth goal during an Italian Cup quarter finals soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Zlatan Ibrahimovic, left, celebrates after scoring his side's fourth goal during an Italian Cup quarter finals soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αφού πρώτα ανακοίνωσε ότι θα βοηθήσει τα νοσοκομεία και όποιον το έχει ανάγκη, στη συνέχεια θυμήθηκε πόσο Ζλάταν είναι.

Ένα από τα πιο σοβαρά post του έκανε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν τόνισε ότι μαζί με συνεργάτες του θα βοηθήσει τα νοσοκομεία και όλους όσους μάχονται με τον κορονοϊό.

Λίγο πριν το τέλος του μηνύματός του όμως απέδειξε γιατί είναι ο... Ζλάταν.

Αναλυτικά όσα αναφερει στο μήνυμα του: "Η Ιταλία μου έχει δώσει πάρα πολλά και θα ήθελα να επιστρέψω ένα μικρό μέρος από αυτά σε αυτές τις δραματικές στιγμές. Θέλω ν' ανταποδώσω στη χώρα που αγαπάω. Αποφάσισα μαζί με ανθρώπους που δουλεύουν για εμένα, να βοηθήσουμε τα νοσοκομεία και χρησιμοποιώ την δύναμη της επικοινωνίας για να διαδοθεί το μήνυμα. Είναι σοβαρό θέμα και δεν θέλω να μείνει σε αυτό το βίντεο. Θέλω τη βοήθεια και τη γενναιοδωρία και των συναδέλφων μου και των υπόλοιπων αθλητών αλλά και όσων θέλουν είτε με μια μικρή είτε με μεγάλη συνεισφορά να βοηθήσουν να διώξουμε τον ιό.

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τα νοσοκομεία μας και τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που εργάζονται μέρα – νύχτα για να σώσουν ζωές. Σήμερα, είμαστε εμείς εκείνοι που πρέπει να τους στηρίξουμε. Ας ενωθούμε όλοι κι ας διώξουμε τον κορωνοϊό για να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς.

Και μην ξεχνάτε: Αν δεν έρθει ο ιός στον Ζλάταν, ο Ζλάταν θα πάει στον ιό» ανέφερε στο μήνυμά του ο Ιμπραΐμοβιτς".

Δείτε τη σχετική ανάρτηση.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ