VIRAL

H Χεορχίνα μεταμόρφωσε τον Ρονάλντο σε Τζέιμς Μποντ

H Χεορχίνα μεταμόρφωσε τον Ρονάλντο σε Τζέιμς Μποντ

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ θέλησε να συγχαρεί με ξεχωριστό τρόπο τον Κριστιάνο Ροναλντο για τα 700 γκολ που έφτασε στην καριέρα του, παρουσιάζοντάς τον στο Instagram ως Πράκτορα Τζέιμς Μποντ.

Μία βραδιά που δεν θα ξεχάσει ποτέ έζησε το βράδυ της Δευτέρας στο Κίεβο ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς αν και δεν πήρε θετικό αποτέλεσμα η Πορτογαλία κόντρα στην Ουκρανία (ήττα με 2-1), ο ίδιος έγραψε ιστορία.

Με το χτύπημα πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ στο 72' του αγώνα έφτασε τα 700 στην καριέρα του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο και είναι μόλις ο έκτος ποδοσφαιριστής που φτάνει τέτοιο νούμερο, έχοντας μπροστά τους μόνο τους Μπίτσαν, Ρομάριο, Πελέ, Πούσκας και Γκερντ Μίλερ.

Ήταν μάλιστα τέτοια η χαρά των ανθρώπων του για το επίτευγμά του ώστε να πάρουν φωτιά τα social media από τις αντιδράσεις τους, με την πιο εμπνευσμένη να έρχεται από τη σύντροφό του, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ.

Η Ισπανίδα μοντέλο ανέβασε φωτογραφία του στο Instastory όπου φοράει κοστούμι και κρατάει πίστολι στο χέρι ως άλλος Τζέιμς Μποντ, ενώ στην ίδια photo καταγράφει και το πώς κατανέμονται τα 700 συνολικά τέρματα που έχει πετύχει από το 2002 μέχρι τώρα.

H Χεορχίνα μεταμόρφωσε τον Ρονάλντο σε Τζέιμς Μποντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρονάλντο: Έτσι έφτασε στο μυθικό αριθμό των 700 γκολ
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ