VIRAL

Η Τανζανή μπαλαδόρος που βγάζει το ψωμί της με "παραστάσεις" στο δρόμο

Η Τανζανή μπαλαδόρος που βγάζει το ψωμί της με "παραστάσεις" στο δρόμο

Η Hadhara Charles Mjeje θα σας αφήσει με το στόχο ανοικτό. Δείτε τα εντυπωσιακά κόλπα που κάνει με τη μπάλα η 29χρονη από την Τανζανία, η οποία έχει γίνει viral. (VIDEO)

Ποιος είπε ότι το ποδόσφαιρο και τα κόλπα με τη στρογγυλή θεά είναι μόνο για τους άνδρες; Προφανώς δεν έχετε δει την Hadhara Charles Mjeje, η οποία... μιλάει στη μπάλα. Προ ημερών βρέθηκε στο Μαλάουι, συγκέντρωσε γύρω της κόσμο που ήθελε να την παρακολουθήσει και αργότερα εξήγησε:

"Μερικοί νομίζουν ότι χρησιμοποιώ τη μαύρη μαγεία για να κάνω αυτό που κάνω, αλλά όχι. Χρησιμοποιώ το ταλέντο μου, το οποίο ανέπτυξα εδώ και έξι χρόνια". Η 29χρονη, με καταγωγή από την Τανζανία, αποκάλυψε ότι άρχισε να κάνει... τσαλιμάκια με τη μπάλα για να βγάλει λεφτά, για να ζήσει τους δύο γιους της.

Από τότε έχει επισκεφθεί διάφορες χώρες της Αφρικής, όπως τη Γκαμπόν, το Καμερούν, την Εθιοπία, το Μαλάουι, τη Νότια Αφρική, την Κένυα και τη Μοζαμβίκη. "Θαυμάζω παίκτες όπως ο Μέσι, ο Ρονάλντο και ο Ροναλντίνιο" ανέφερε η Mjeje, ενώ αποκάλυψε ότι όνειρό της είναι να παίξει μπάλα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Mjeje για κάθε δίλεπτη... παράσταση, αμείβεται με 3,55€. Η ίδια πάντως, αρνείται να πει δημόσια πόσα χρήματα βγάζει, υπό το φόβο ενδεχόμενης ληστείας. Τα κατορθώματά της πάντως, κατέπληξαν μέχρι και τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, που έκανε retweet ένα από τα εντυπωσιακά βίντεο της Αφρικανής...

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ