VIRAL

Η Σίτι προσέγγισε τον Μέσι μέσω... twitter

Argentina's Lionel Messi takes part in a training session at the City Football Academy, in Manchester, England, Tuesday March 20, 2018. Argentina will play Italy in an international friendly on Friday. (Dave Howarth//PA via AP)
Argentina's Lionel Messi takes part in a training session at the City Football Academy, in Manchester, England, Tuesday March 20, 2018. Argentina will play Italy in an international friendly on Friday. (Dave Howarth//PA via AP) DAVE HOWARTH//PA VIA AP

Οι διαχειριστές του λογαριασμού της Σίτι στο twitter εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία του Λιονέλ Μέσι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, λόγω του αγώνα της Αργεντινής με την Αγγλία και τον ρώτησαν αν του αρέσει το... Μάντσεστερ.

Την Παρασκευή (23/03) η Αγγλία θα υποδεχθεί την Αργεντινή στο "Etihad" σε φιλικό αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Η "αλμπισελέστε" βρίσκεται ήδη στο Μάντσεστερ και πραγματοποιεί προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο της Σίτι.

Μάλιστα, οι διαχειριστές του λογαριασμού της Σίτι στο twitter, εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία του Λιονέλ Μέσι και τον ρώτησαν αν του αρέσει η πόλη, με απώτερο σκοπό να τον... πείσουν να αφήσει την Μπαρτσελόνα για χάρη των "πολιτών".

"Què Leo, t'agrada Manchester?", ήταν το σχόλιο το οποίο σημαίνει "Λίο, σ' αρέσει το Μάντσεστερ;".

Δείτε το tweet:

Photo Credits: Dave Howarth//PA via AP

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ