ΣΤΗΛΕΣ

Η σέξι Γουάντα Νάρα ξεσάλωσε στην "έξοδο" των wags της Ίντερ

Η σέξι Γουάντα Νάρα ξεσάλωσε στην "έξοδο" των wags της Ίντερ

Αρκετές από τις Wags της Ίντερ έδωσαν νερατζούρο χρώμα σε μεγάλη συναυλία που έγινε στο Μιλάνο το βράδυ του Σαββάτου, με την Γουάντα Νάρα να κλέβει πάντως την παράταση με το χορό της (VIDEOS).

Η Ίντερ βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα κάνοντας σημαντικές νίκες τόσο στη Serie A όσο και στο Champions League και αυτό ανέβασε τη διάθεση στις συντρόφους των παικτών του Σπαλέτι, που με τη σειρά τους βρήκαν και αυτές χρόνο για να "δράσουν" και να τραβήξουν πάνω τους τα βλέμματα.

Αυτό το έκαναν με κοινή τους έξοδο το βράδυ του Σαββάτου στη συναυλία του Κολομβιανού τραγουδιστή Μαλούμα που έγινε στο Μιλάνο, με την σύντροφο του αρχηγού της Ίντερ Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, να έχει για παρέα τις κυρίες των Ρατζά Ναϊνγκολαν, Νταντίλο Ντ'Αμπρόζιο και Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι.

Όλες τους σχημάτισαν μία εξαιρετική παρέα που διασκέδασε αφάνταστα, αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media, ωστόσο δεν θα μπορούσε η Γουάντα Νάρα να μην κάνει... ένα βήμα μπροστά.

Αυτό το έκανε μέσω δύο videos που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram, με την Αργεντίνα μοντέλο να λικνίζεται στο ρυθμό της μουσικής και τους αμέτρητους φανς της να βομβαρδίζουν με "like" το λογαριασμό της.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ WAGS ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ:

View this post on Instagram

Chicas

A post shared by NC (@nicoleciocca) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ