VIRAL

Η Ραπίνο έδωσε στον Φαν Ντάικ το βραβείο του ομορφότερου!

United States forward Megan Rapinoe, right, arrives with Alex Morgan to attend the Best FIFA soccer awards, in Milan's La Scala theater, northern Italy, Monday, Sept. 23, 2019. Netherlands defender Virgil van Dijk is up against five-time winners Cristiano Ronaldo and Lionel Messi for the FIFA best player award and Rapinoe is the favorite for the women's award. (AP Photo/Luca Bruno)
United States forward Megan Rapinoe, right, arrives with Alex Morgan to attend the Best FIFA soccer awards, in Milan's La Scala theater, northern Italy, Monday, Sept. 23, 2019. Netherlands defender Virgil van Dijk is up against five-time winners Cristiano Ronaldo and Lionel Messi for the FIFA best player award and Rapinoe is the favorite for the women's award. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Μέγκαν Ραπίνο δεν κέρδισε μόνο τον τίτλο της κορυφαίας παίκτριας στο γκαλά της FIFA αλλά και αυτόν για την καλύτερη ατάκα, που είχε για αποδέκτη τον Βιρτζίλ Φαν Ντάικ (VIDEO).

Αν ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο κεντρικός σταρ της βραδιάς στο γκαλά που διοργάνωσε η FIFA, από τη στιγμή που ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς για έκτη συνολικά φορά στην καριέρα του, τότε εκείνη που βρέθηκε άξια στο πλευρό του δεν ηταν άλλη από την Μέγκαν Ραπίνο.

Ο λόγος για την 34χρονη Αμερικανίδα εξτρέμ που κατέκτησε το καλοκαίρι το Παγκόσμιο Κύπελλο με τις ΗΠΑ και επιβραβεύτηκε για τη σούπερ παρουσία της στο χορτάρι μέσα στο 2019 με το βραβείο της κορυφαίας παίκτριας.

Ωστόσο, πέρα από τις εξαιρετικές επιδόσεις της στο χορτάρι, η Ραπίνο ξεχωρίζει επίσης για τον αυθορμητισμό της και αυτό το έδειξε και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στη Σκάλα του Μιλάνου.

Όταν της ζητήθηκε να καταθέσει την άποψή της για το ποιος εκ των Μέσι, Ρονάλντο ή Φαν Ντάικ πρέπει να κερδίσει τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή, ήταν ξεκάθαρη: "Ο Φαν Ντάικ πρέπει να κερδίσει μόνο και μόνο για το πόσο όμορφος είναι".

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

FIFA Best: Ο Μέσι ψήφισε CR7, ο Ρονάλντο... Ντε Λιχτ
Ο Φαν Σιπ "έγραψε" Φαν Ντάικ για χάρη του Μέσι
Διαφωνία Λίνεκερ - Μόργκαν για Μέσι - CR7
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ