VIRAL

Η Πεσκάρα ανακοίνωσε Ιμπραχίμοβιτς και η Μπρέσια απάντησε αναλόγως

LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic celebrates his goal during the second half of an MLS soccer match against Toronto FC in Carson, Calif., Thursday, July 4, 2019. The Galaxy won 2-0. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu)
LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic celebrates his goal during the second half of an MLS soccer match against Toronto FC in Carson, Calif., Thursday, July 4, 2019. The Galaxy won 2-0. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu) AP PHOTO/RINGO H.W. CHIU

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποτελεί το μήλον της Έριδος για πολλές ομάδες της Ευρώπης και η Πεσκάρα έσπευσε να τις προλαβει όλες, ανακοινώνοντας με χιουμοριστικό tweet την απόκτηση του Σουηδού.

Στο τέλος Δεκεμβρίου το συμβόλαιό του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι ολοκληρώνεται και όλα δείχνουν πως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από την εμπειρία του στο MLS ώστε να ολοκληρώσει τη σπουδαία καριέρα του.

Βέβαια, το ποια ομάδα θα καταφέρει να τον κάνει δικό της αποτελεί μεγάλο μυστήριο, από τη στιγμή που είναι πάρα πολλές οι ομάδες που εμφανίζονται αυτή τη στιγμή ως υποψήφιοι μνηστήρες για χάρη του.

"Ίντερ, Νάπολι, Μπολόνια, Μίλαν... δεν θα μου έκανε έκπληξη αν εντελώς ξαφνικά διαβάζαμε για την Πεσκάρα", έγραψε ένας χρήστης του Twitter, που έδωσε έμπνευση στους ανθρώπους της Πεσκάρα να κλείσουν τον "Ίμπρα".

"Καλωσήρθες Ιμπραχίμοβιτς. Η φανέλα μας σου πάει πολύ", αναφέρει η φωτογραφία που ανέβασε η Πεσκάρα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, θέλοντας προφανώς να αστειευτεί με το χαμό που έχει προκληθεί το τελευταιο διάστημα με τον 38χρονο Σουηδό σούπερ σταρ.

Στο ίδιο χιουμοριστικό μήκος κύματος ήταν και η παρέμβαση της Έμπολι που αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου την Πεσκάρα για την Serie A, καθώς έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter: "Ελπίζουμε να μην παίξει τώρα αλλά μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ