ΣΤΗΛΕΣ

H Ουσάκοβα χτυπά αλύπητα τον σεξισμό

H Ουσάκοβα χτυπά αλύπητα τον σεξισμό

"Δεν υπάρχει κανένας σεξισμός. Γυμνάζομαι πολλά χρόνια, έχω κοπιάσει για αυτό το σώμα, και το ωραίο πρέπει να φαίνεται", απαντά η ρεπόρτερ της Σπαρτάκ Μόσχας.

Το όνομα αυτής, Yulia Ushakova. Μοντέλο και παρουσιάστρια, αριθμεί στο προφίλ της μόλις... 408.000 ακολούθους. Η Yulia εργάζεται ως ρεπόρτερ χόκεϊ για λογαριασμό της Σπαρτάκ Μόσχας. Πρόσφατα, με αφορμή έναν τραυματισμό στον αστράγαλο, πόζαρε στο φυσιοθεραπευτήριο σχεδόν γυμνή.

Η πόζα της ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας και έγινε ένας κακός χαμός.

Η ίδια έκανε δηλώσεις στο RT. Μεταξύ άλλων είπε: "Μετά τη φωτογράφησή μου, έλαβα δεκάδες μηνύματα από αγνώστους που μου πρόσφεραν λεφτά για να ποζάρω για εκείνους, ή λάμβανα ερωτικά μηνύματα".

Η Ushakova υποστηρίζει πως μπορεί κανείς να την κατηγορεί μονάχα για "ναρκισσισμό" και απορρίπτει τα όσα γράφτηκαν περί σεξισμού ως προς το πώς τη "χρησιμοποίησε" η ομάδα για να προβληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Δεν υπάρχει κανένας σεξισμός. Γυμνάζομαι πολλά χρόνια, έχω κοπιάσει για αυτό το σώμα, και το ωραίο πρέπει να φαίνεται. Η Σπαρτάκ δε με προσέλαβε για να προμοτάρω τη σεξουαλικότητά μου. Είναι κάτι που το κάνω η ίδια, για εμένα την ίδια".

"Είναι αμαρτία, ή λάθος, να θαυμάζει κανείς τον εαυτό του και όσα έχει καταφέρει και να είναι υπερήφανος για αυτό;", διερωτήθηκε η ίδια. "Έχω περάσει 10 χρόνια μέσα στο γυμναστήριο και η σελίδα μου είναι γεμάτη από βίντεο προπόνησης και συμβουλές για ασκήσεις. Δεν θα κρυφτώ, δεν ντρέπομαι για αυτό", καταλήγει.

Όσο για την επίμαχη φωτογραφία με τον τραυματισμένο αστράγαλο, απαντά: "Την έκανα επίτηδες αυτή τη φωτογράφηση. Ήθελα να δω αν ο κόσμος θα εστιάσει στον αστράγαλό μου και στον τραυματισμό. Και το πείραμα έπιασε", δηλώνει.

ΠΗΓΗ: NEWS247.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ