VIRAL

Η οπαδός της Γιουβέντους που έγινε σταρ του Instagram από ένα μόνο πλάνο

Η οπαδός της Γιουβέντους που έγινε σταρ του Instagram από ένα μόνο πλάνο

Στον αγωνιστικό χώρο το πρόσωπο που έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια του Γιουβέντους - Μίλαν ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ στις εξέδρες έλαμψε η Φραντσέσκα Τάγε. Διαβάστε το story.

Η Φραντσέσκα Ταγέ, αν και είναι μόλις 21 ετών, έχει προλάβει να βάλει στην καρδιά της την Γιουβέντους και να είναι φανατική οπαδός και εδώ και μερικά χρόνια σπάνια χάνει παιχνίδι της βέκια σινιόρα όταν παίζει στο "Juventus Stadium".

Το ίδιο συνέβη και την περασμένη Κυριακή όπου βρέθηκε στις εξέδρες για να παρακολουθήσει διά ζώσης το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με την Μίλαν, με την ειδοποιό διαφορά σε σχέση με άλλα ματς να είναι πως κάποια στιγμή έκανε ζουμ στο πρόσωπό της μία από τις πολλές κάμερες του τηλεοπτικού σταθμού Sky που μετέδιδαν απευθείας το παιχνίδι.

Η εικόνα της με το σκουφάκι της Γιουβέντους στο κεφάλι έγινε έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral στα social media, με αποτέλεσμα να την αναζητήσουν πολλοί χρήστες των social media και να την ανταμείψουν με χιλιάδες like και εκατοντάδες σχόλια στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Όσο για το αν είχε κάποιο άλλο έξτρα κέρδος από τα λίγα δευτερόλεπτα δημοσιότητας που πήρε; Αυτό ήταν η εκτόξευση των ακολούθων της, με την τηλεοπτική εικόνα να αποδεικνύεται πανίσχυρη και σε συνδυασμό με την αναπαραγωγή του θέματος από πολλές αθλητικές ιστοσελίδες (Corriere dello Sport, Tuttosport, Μarca μεταξύ άλλων) να ανεβάζει το πλήθος των followers από 7 χιλιάδες σε 60 χιλιάδες μέσα σε ελάχιστα 24ωρα.

"Είμαστε πάρα πολλοί... και δεν θα μπορέσω να σας δείξω ποτέ την ευγνωμοσύνη μου αλλά θέλω να σας αγκαλιάσω όλους. Και μην ξεχνάτε ποτέ... Μέχρι τέλους. Γιουβέντους", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους - Μίλαν 1-0: Ο Ντιμπάλα πήρε τη θεση του Ρονάλντο και έκρινε το ντέρμπι
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ