ΣΤΗΛΕΣ

Η ονειρεμένη ζωή του Σουνίγκα με μια ντουζίνα "καυτές" γυναίκες!

Η ονειρεμένη ζωή του Σουνίγκα με μια ντουζίνα "καυτές" γυναίκες!

Σταμάτησε το ποδόσφαιρο στα 32 του χρόνια όμως φαίνεται πως η (ωραία) ζωή... τώρα αρχίζει για τον Καμίλο Ζουνίγκα αν κρίνει κανείς από το τελευταίο εντυπωσιακό του ποσταρίσμα στο Instagram!

Φόρεσε τη φανέλα της Ατλέτικο Νασιονάλ, της Σιένα, της Νάπολι (για 9 ολόκληρα χρόνια, 162 συνολικά συμμετοχές), της Μπολόνια και της Γουότφορντ σε συλλογικό επίπεδο ενώ για 10 ολόκληρα χρόνια ο Καμίλο Σουνίγκα υπηρέτησε την εθνική Κολομβίας, έχοντας 61 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα των "καφετέρος" από το 2005 ως το 2015.

Πριν από λίγους μήνες πήρε τη μεγάλη απόφαση στα 32 του χρόνια να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να σταματήσει να... οργώνει την αριστερή πλευρά των γηπέδων, όμως μη νομίζει κανείς πως έπαθε κατάθλιψη ή μετάνιωσε για το αντίο του στην ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά.

Κάθε άλλο! Ο Κολομβιανός ζήλεψε τη φήμη των ονομαστών γόηδων του ιταλικού ποδοσφαίρου, Βιέρι και Μποριέλο, και φρόντισε να "αναστατώσει" το Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφία του πάνω σε ένα γιοτ έχοντας για παρέα αρκετές εντυπωσιακές θηλυκές παρουσίες.

"Μην περιμένεις να έχεις τα πάντα για να απολαμβάνεις τη ζωή, έχεις ήδη τη ζωή για να απολαμβάνεις τα πάντα", σχολίασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία ο Σουνίγκα, ο οποίος πάντως δεν είναι... σόλο.

Στη ζωή του υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια η σύζυγός του Μαρία Ανχέλικα Ριάνο, με την οποία συχνά-πυκνά εμφανίζεται μαζί της σε φωτογραφίες που ανεβάζει στο λογαριασμό του στο Instagram.

View this post on Instagram

❤ #lagloriaestuyaseñor #micachehermosa #‍♂feliz

A post shared by Camilo Zuñiga (@camilozuniga18) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ