VIRAL

Η Λίζα Ζιμούς ξεφτιλίζει επαγγελματίες ποδοσφαιριστές (VIDEOS)

Η Λίζα Ζιμούς ξεφτιλίζει επαγγελματίες ποδοσφαιριστές (VIDEOS)

Μία εκ των κορυφαίων freestyler του κόσμου, η Λίζα Ζιμούς, εξέθεσε ανυποψίαστους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που προσπάθησαν να της πάρουν την μπάλα.

Η Λίζα Ζιμούς παρότι είναι μόλις 19 ετών συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες freestyler του κόσμου και τα video της γίνονται viral μέσα σε λίγες ώρες. Ατελείωτα κόλπα με την μπάλα, όπου μπορεί να φανταστεί κανείς είναι ανάμεσα στο πλούσιο ρεπερτόριο της.

Παρά το γεγονός ότι είναι ήδη αρκετά γνωστή με εκατομμύρια followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτό δε σημαίνει ότι την ξέρουν όλοι.

Τρεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, οι Μάρκους Πέντερσεν (Στρομγκονσετ), Ντάνιελ Χολμ (Βαλερέγκα), Φρόντε Κίπε (Λίκεστρομ) δεν την ήξεραν, όμως πλέον την έμαθαν καλά. Οι τρεις του πήγαν για να δώσουν συνέντευξη και η Ζιμούς τους παρουσιάστηκε ως βοηθός του δημοσιογράφου.

Μάλιστα, τους ζητήθηκε να της μάθουν ορισμένα κόλπα με την μπάλα. Στη συνέχεια όμως όλοι έμειναν με το στόμα ανοικτό όταν η 19χρονη Γαλλίδα άρχισε να κάνει εκείνη τα... δικά της. Στη συνέχεια προκάλεσε τους αντιπάλους της να ακουμπήσουν την μπάλα και τότε ήρθε ο απόλυτος εξευτελισμός.

Η Ζιμούς τους πέρασε με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους με τους τρεις ποδοσφαιριστές να μην ξέρουν τι τους βρήκε.

Πολλοί ανυποψίαστοι ποδοσφαιριστές έχουν πέσει θύμα της ανάμεσα σε αυτούς και ο Ροναλντίνιο. Πέρσι, κατά τη διάρκεια επίσκεψή του στο Παρίσι η Ζιμούς σε συνεργασία με την Παρί Σεν Ζερμέν, σύλλογο στον οποίο αγωνίστηκε, ετοίμασαν μία έκπληξη στον "Ρόνι".

Δείτε το αποτέλεσμα στο video που ακολουθεί.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ