ΣΤΗΛΕΣ

H "καυτή" Γουάντα Νάρα σφύριξε τη σέντρα στο Μπόκα-Ρίβερ!

H "καυτή" Γουάντα Νάρα σφύριξε τη σέντρα στο Μπόκα-Ρίβερ!

Μπόκα και Ρίβερ ετοιμάζονται να διεκδικήσουν το Copa Libertadores σε διπλό τελικό και η Γουάντα Νάρα δεν έχασε την ευκαιρία να "παίξει μπάλα" στο δικό της γήπεδο, των social media!

Ποιος είπε πως στη μεγάλη κόντρα και στο αιώνιο δίλημμα των Αργεντίνων "Μπόκα ή Ρίβερ" η Γουάντα Νάρα θα απέφευγε να πάρει θέση;

Η σύντροφος και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι είναι γεννημένη στο Μπουένος Άιρες και περιμένει και εκείνη πώς και πώς τις μεταξύ τους κόντρες με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο του Copa Libertadores, κάτι που φρόντισε να το δείξει στους εκατομμύρια φανς της με ιδιαίτερο τρόπο.

Αυτό το έκανε μέσα από τρία ποσταρίσματα μέσα από τα οποία επιχείρησε όχι να διχάσει αλλά να ενώσει. Αρχικά τράβηξε selfie με φωτογραφία της Μπόκα Τζούνιορς υποστηρίζοντας πως το έκανε κατόπιν επιθυμίας των παιδιών της.

Ακολούθως φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής να δείξει σε όλους πως η χώρα της είναι εκείνη που προσφέρει ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ντέρμπι στον πλανήτη.

Τέλος, βλέποντας αρκετούς φίλους της Ρίβερ να δυσφορούν με την επιλογή της να ντυθεί στα μπλε και κίτρινα των "χενέιζες", πέρασε στην... κόντρα επίθεση, ανεβάζοντας και τρίτη selfie φωτογραφία, αυτή τη φορά με τη φανέλα των "εκατομμυριούχων".

"Αυτή για μένα", ήταν το μήνυμα της 31χρονης τηλεπερσόνας, η οποία στο παρελθόν είχε δείξει τη συμπάθειά της για την Ρίβερ, ανεβάζοντας φωτογραφία με τη φανέλα της στο λογαριασμό της στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ