VIRAL

Η καταπληκτική "στεκιά" της μέλλουσας συζύγου του Σέρχιο Ράμος

Η καταπληκτική "στεκιά" της μέλλουσας συζύγου του Σέρχιο Ράμος

Ο Σέρχιο Ράμος βρέθηκε σε τηλεοπτικό πλατό μαζί με τη μέλλουσα σύζυγό του και εκεί η Πιλάρ Ρούμπιο παρέδωσε μαθήματα μπιλιάρδου αλλά και ποδοσφαιρικού πανηγυρισμού αλά... Ρονάλντο (VIDEO).

Από το χορτάρι του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην πράσινη τσόχα του επιτραπέζιου μπιλιάρδου... Ο Σέρχιο Ράμος άφησε στην άκρη τις υποχρεώσεις του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και μαζί με τη σύντροφό του Ρούμπιο Πουλάρ πήραν μέρος στο ισπανικό τηλεοπτικό σόου "El Hormiguero", όπου έδωσαν αμφότεροι ρεσιτάλ.

Όλα άρχισαν όταν η ομάδα παραγωγής της εκπομπής εμφάνισε στο στούντιο ένα τραπέζι μπιλιάρδου με πολλά μπουκάλια με νερό πάνω στην επιφάνειά του, με τον αρχηγό της Ρεάλ να καθοδηγεί την αγαπημένη του ως προς το πώς θα τοποθετούσε τα μπουκάλια και εκείνη να ανταποκρίνεται με εκπληκτικό τρόπο.

Το 40χρονο μοντέλο συγκεντρώθηκε και όχι μόνο βρήκε στόχο αλλά το έκανε με έναν τρόπο που άφησε άπαντες με το στόμα ανοιχτό. Χτύπησε την λευκή μπάλα και εκείνη χτύπησε κατόπιν τρεις πλευρές του τραπεζιού, για να βρει τελικά την κίτρινη και εκείνη να μπει στην τρύπα! Και όλα αυτά παρότι η λευκή μπάλα είχε ακουμπήσει στην πορεία της ένα από τα μπουκάλια.

Το καλύτερο όμως η Πιλάρ Ρούμπιο το φύλαγε για το τέλος, αφού ενθουσιασμένη από το εξαιρετικό της χτύπημα επέλεξε έναν πανηγυρισμό που είναι σήμα-κατατεθέν του Κριστιάνο Ρονάλντο, πριν πάρει φιλί από τον αγαπημένο της.

Σημειώνεται πως ο 32χρονος σέντερ μπακ έχει ανακοινώσει πως θα νυμφευτεί την Πιλάρ Ρούμπιο το καλοκαίρι, με την γαμήλια τελετή να είναι προγραμματισμένη για τις 15 Ιουνίου στην Σεβίλλη.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ