VIRAL

Η Κάντιθ καλεί τον Ντάνι Άλβες με φοβερό post

PSG's Dani Alves rects during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Strasbourg at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, April 7, 2019. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Dani Alves rects during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Strasbourg at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, April 7, 2019. (AP Photo/Francois Mori) AP

Ο Ντάνι Άλβες έκανε... αίτημα για εύρεση εργασίας και η Κάντιθ τού απάντησε με ένα φοβερό post καλώντας τον να υπογράψει σε αυτήν. Δείτε τι δημοσίευσε στα social media η ισπανική ομάδα για τον Βραζιλιάνο μπακ -χαφ.

Χωρίς ομάδα παραμένει μέχρι σήμερα ο Ντάνι Άλβες, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Παρί Σεν-Ζερμέν. Ο 36χρονος Βραζιλιάνος μπακ - χαφ, γνωστός για το χιούμορ του, έγραψε στους λογαριασμούς του στα social media πως είναι σε αναζήτηση νέου συλλόγου και ρώτησε πού μπορεί να στείλει το βιογραφικό του.

Η ισπανική Κάντιθ έσπευσε να απαντήσει στον διεθνή ποδοσφαιριστή και με ένα φοβερό post τον κάλεσε να υπογράψει σε αυτήν. Η ομάδα της Segunda Division έγραψε:

"Γεια σου Ντάνι. Δεν είμαστε αυτοί που πληρώνουμε περισσότερα, αλλά, ναι, είμαστε το μέρος στο οποίο θα περάσεις καλύτερα. Έχουμε καρναβάλι, ντυνόμαστε όπως η εθνική σου ομάδα και αν σου είναι λίγο, ζούμε στον παράδεισο, στην "Tacita de Plata". Έτσι, μην το σκέφτεσαι και άφησε το βιογραφικό σου στo Carranza (σ. το γήπεδο της Κάντιθ)".

Παρότι ο Ντάνι Άλβες είναι 36 ετών, παραμένει εν ενεργεία διεθνής με την εθνική Βραζιλίας και κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ