VIRAL

H hot μούσα του Καμπιονάτο που βάζει τα γυαλιά στην Γουάντα Νάρα

H hot μούσα του Καμπιονάτο που βάζει τα γυαλιά στην Γουάντα Νάρα

O Φίλιπ Τζόρτζεβιτς είχε μία άσχημη σεζόν στη Serie A με τη φανέλα της Κιέβο, όμως αυτό δεν πτοεί τη σύζυγό του Γιοβάνα που βομβαρδίζει το Instagram με εντυπωσιακές αναρτήσεις (PHOTOS+VIDEOS).

Το ζευγάρι Μάουρο Ικάρντι-Γουάντα Νάρα είναι αναμφίβολα το πιο "εμπορικό" και δημοφιλές στην ποδοσφαιρική Ιταλία όμως υπάρχει ένα ακόμα που τους συναγωνιζόταν σε μεγάλο βαθμό επί χρόνια.

Ο λόγος που χρησιμοποιείται παρελθοντικός χρόνος για τον Φίλιπ Τζόρτζεβιτς και τη σύζυγό του και μοντέλο Γιοβάνα είναι πως ο 31χρονος στράικερ είναι πιθανό να μην αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Serie A από τη στιγμή που η Κιέβο Βερόνα πραγματοποιήσε αποκαρδιωτική πορεία και πήρε το τρένο για τη δεύτερη κατηγορία.

Αυτό πάντως το γεγονός δεν είναι ικανό να μειώσει ούτε στο ελάχιστον την εκτυφλωτική λάμψη που εκπέμπει το σέξι μοντέλο, με την 28χρονη Γιοβάνα να δίνει μάλιστα ένα μοναδικό ρεσιτάλ στο Instagram μέσω των τελευταίων αναρτήσεών της.

Σε αυτές την βλέπουμε να ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της σε ένα μπαλκόνι, κάνοντα έτσι τους followers της να αυξάνονται ακόμα παραπάνω (είναι έτοιμη να σπάσει το φράγμα των 300.000) και τα ιταλικά μέσα -με τελευταίο την Corriere dello Sport- να αφιερώνουν διθυραμβικά σχόλια για την ομορφιά της.

"Δεν δικαιούνται όλοι να ξέρουν τον πραγματικό εαυτό σου. Άφησέ τους να κρίνουν αυτό που νομίζουν ότι είσαι", ήταν το σχόλιο που έκανε σε μία από τις εντυπωσιακές πόζες που ανέβασε.




TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ