ΣΤΗΛΕΣ

Η γυμνή Wag που... κοντράρει την Γουάντα Νάρα!

Η γυμνή Wag που... κοντράρει την Γουάντα Νάρα!

Η Γουάντα Νάρα κάνει... κουμάντο στο Καμπιονάτο, όμως έξω από αυτό υπάρχει σύντροφος Ιταλού διεθνούς που τείνει να την ξεπεράσει όσον αφορά στα αποκαλυπτικά ποσταρίσματά της (PHOTOS).

Ο Γκρατσιάνο Παλέ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην πατρίδα του το 2012, καθώς τα επόμενα βήματα στην καριέρα του τον βρήκαν σε Φέγενορντ, Σαουθάμπτον και Σάντονγκ Λούνενγκ, και η αλήθεια είναι πως λείπει αρκετά από τους Ιταλούς ποδοσφαιρόφιλους που είναι ταυτόχρονα και λάτρεις της σόου μπιζ.

Αιτία δεν είναι άλλη από την Βίκι Βάργκα, με το πανέμορφο μοντέλο από την Ουγγαρία να είναι το έτερον ήμισυ του 33χρονου Ιταλού επιθετικού και να έχει την ευκαιρία μετά τη μετακόμισή του στην Κίνα να μοιράζει το χρόνο της με ταξίδια σε Μεξικό, Ηνωμένες Πολιτείες και Ντουμπάι.

Η Βάργκα δεν χάνει μάλιστα την ευκαιρία να ανεβάζει συχνά-πυκνά άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στο Instagram, με την τελευταία της μάλιστα να αφήνει με ανοιχτό το στόμα τους εκατοντάδες χιλιάδες followers που έχει.

"Εάν όλα τα μπάνια είχαν παράθυρα όπως αυτό", ήταν το μήνυμα της συντρόφου του Πελέ, η οποία δεν είχε κανένα πρόβλημα να φωτογραφηθεί γυμνή, φέρνοντας στο μυαλό πολλών την απόλυτη Wag της Serie A, Γουάντα Νάρα...

View this post on Instagram

It was so inspiring to read about people’s stories yesterday which was Mental Health Day. I related a lot to what people said. As a model I face criticism everyday. A lot of people say "get over it, it comes with the business!". Comments like “not skinny enough” or “not beautiful enough” are something I hear daily. I, like many many of you, have my own issues and self-confidence problems. Even if it might seem from social media photos that my life is perfect, believe me it’s not! It’s a daily challenge to ignore negative comments and not listen to that voice of self-doubt telling you you’re not good enough. It’s important we talk about it. Mental health is important! #mentalhealthday

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ