ΣΤΗΛΕΣ

H Γουάντα Νάρα ουρλιάζει, χοροπηδά και φωνάζει cazzo για Ίντερ και Ικάρντι!

H Γουάντα Νάρα ουρλιάζει, χοροπηδά και φωνάζει cazzo για Ίντερ και Ικάρντι!

Η Γουάντα Νάρα έκατσε να δει τον αγαπημένο της Μάουρο Ικάρντι στο Λάτσιο-Ίντερ και μετέτρεψε ένα τηλεοπτικό πλατό σε... εξέδρα. Δείτε σε VIDEO το μοναδικό κρεσέντο της Αργεντινής καλλονής!

Όταν είσαι η μάνατζερ του παίκτη που θεωρείς ως το καλύτερο Νο 9 στον κόσμο και ταυτόχρονα ο ίδιος είναι πατέρας των παιδιών σου, τότε δεν μπορείς να είσαι ούτε αμερόληπτη όταν τον κρίνεις για τη παρουσία του εντός γηπέδου, ούτε ψύχραιμη όταν τον βλέπεις να αγωνίζεται.

Η παραπάνω εισαγωγή είναι φυσικά για την Γουάντα Νάρα, που συνθέτει μαζί με τον αρχηγό της Ίντερ ένα από τα διασημότερα ζευγάρια της ποδοσφαιρικής Ιταλίας, με την Αργεντίνα τηλεπερσόνα να δίνει ένα ξεχωριστό σόου το βράδυ της Δευτέρας σε τηλεοπτικό πλατό.

Λίγο πριν βγει Live η ποδοσφαιρική εκπομπή "Tiki Taka" στην οποία συμμετέχει κάθε Δευτέρα, η Γουάντα Νάρα παρακολούθησε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής το Λάτσιο-Ίντερ και οι αντιδράσεις της κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι εντυπωσιακές, βλέποντας τους "νερατζούρι" να θριαμβεύουν με 3-0 και τον Ικάρντι να βρίσκει δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.

Δείτε σε video διάρκειας 1' 40'' να πωρώνεται με την Ίντερ και τον Μάουρο Ικάρντι, να "ξεφεύγει" και να γίνεται αθυρόστομη φωνάζοντας "cazzo", να τραγουδά, να φωνάζει συνθήματα και να χοροπηδά!

Γουάντα Νάρα στα καλύτερά της λοιπόν, σε στιγμές ποδοσφαιρικής έκστασης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ