VIRAL

Η Γουάντα Νάρα ερμηνεύει τραγούδι για την Ίντερ με αναφορά στον Ικάρντι

Η Γουάντα Νάρα ερμηνεύει τραγούδι για την Ίντερ με αναφορά στον Ικάρντι

Η Γουάντα Νάρα επέλεξε να στείλει ένα ακόμα σημάδι για την ανανέωση του συμβολαίου του Μάουρο Ικάρντι, ερμηνεύοντας ένα τραγούδι που είναι αφιερωμένο στην Ίντερ. Δείτε το VIDEO.

Mε πρόσφατες δηλώσεις της στον Βαλέριο Σταφέλι και στην εκπομπή "Striscia" που άφησε υπόννοιες για επικείμενο deal η Γουάντα Νάρα έδωσε μεγάλη χαρά στους τιφόζι της Ίντερ, εκφράζοντας την πεποίθηση πως σύντομα θα επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και ο Μάουρο Ικάρντι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ίντερ.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί η σέξι σύντροφός του αλλά και μάνατζέρ του, με την Αργεντίνα να δημοσιεύει μέσω του προφίλ της στο Instagram ένα video για να κάνει γνωστό το νέο πρότζεκτ πάνω στο οποίο δουλεύει: ένα τραγούδι για τους "νερατζούρι"!

"Οι νερατζούρι στην καρδιά! Μία φανέλα που την τιμάει εντός και εκτός έδρας", αναφέρει μεταξύ άλλων το τραγούδι, με την εκρηκτική σύντροφο του Ικάρντι να κάνει το εξής σχόλιο :

"Θέλω να μοιραστεί λίγο από αυτή την τελευταία δουλειά που έρχεται σύντομα. Υπερήφανη που με επέλεξαν για αυτό το πρότζεκτ για το οποίο δουλέψαμε για μήνες, ευχαριστώ τον Νταβίντε Ντεμαρίνις για την υπομονή που είχε να με εντάξει.

Ήταν διασκεδαστικό να τραγουδάω μαζί σου. Συνεχίζεται..."

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ