ΣΤΗΛΕΣ

Η ενδυματολογική γκάφα του Γκουαρδιόλα σε gala δημοσιογράφων

Η ενδυματολογική γκάφα του Γκουαρδιόλα σε gala δημοσιογράφων
COPYRIGHT 2018 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Ο προπονητής της Σίτι ήταν καλεσμένος από τον σύνδεσμο δημοσιογράφων του Μάντσεστερ σε μία εκδήλωση όπου θα βραβευόταν. Ωστόσο, ο Ισπανός δεν υπολόγισε σωστά και ντύθηκε αρκετά casual για την περίσταση.

Μετά την επιβλητική νίκη της Σίτι επί της Σαουθάμπτον με 6-1, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν προσκεκλημένος σε gala των δημοσιογράφων του Μάντσεστερ.

Ο τεχνικός των πολιτών πήγε κατευθείαν μετά το ματς και η αλήθεια είναι πως ντύθηκε αρκετά... απλά για την επίσημη περίσταση. Με ένα απλό πουλόβερ και ένα τζιν, πήγε να παραλάβει το βραβείο του ενώ οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι φορούσαν κοστούμια.

Ωστόσο κατά την διάρκεια της παραλαβής του βραβείου του, ο Γκουαρδιόλα προσπάθησε να δικαιολογηθεί για τις ενδυματολογικές του επιλογές με αρκετή δόση χιούμορ: "Είναι λίγο ντροπιαστικό αυτό, είμαι μια καταστροφή. Δεν περίμενα να είναι τόσο επίσημο αυτό το γεγονός. Όλοι είναι τόσο κομψοί, με κοστούμια και γραβάτες και εγώ ήρθα έτσι. Πιστέψτε με, δεν το ήξερα. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο σωστά ντυμένος, όπως το αξίζει αυτή η βραδιά. Λυπάμαι πολύ και πάλι"

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ