VIRAL

Η εκρηκτική Ντιλέτα Λεότα έβαλε το πρώτο γκολ στο Λάτσιο - Μίλαν

Diletta Leotta poses for photographer as she arrives for the Gran Gala' soccer awards ceremony, in Milan, Italy, Monday, Dec. 2, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Diletta Leotta poses for photographer as she arrives for the Gran Gala' soccer awards ceremony, in Milan, Italy, Monday, Dec. 2, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι μεταξύ της Λάτσιο και της Μίλα, η Ιταλίδα δημοσιογράφος Ντιλέτα Λεότα έκλεψε την παράσταση κάνοντας ρεπορτάζ στον αγωνιστικό χώρο του "Ολίμπικο" (VIDEOS).

Η απουσία της ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή στα ιταλικά γήπεδα τους τρεις μήνες που δεν υπήρχε δράση στην Serie A ελέω του κορονοϊού, ωστόσο εδώ και λίγο καιρό το φίλαθλο κοινό στη γειτονική χώρα μπορεί και πάλι να απολαμβάνει την εντυπωσιακή Ντιλέτα Λεότα.

Ο λόγος για την Ιταλίδα ρεπόρτερ που ομορφαίνει το Καμπιονάτο με τα ρεπορτάζ εντός γηπέδου που καλύπτει κάθε αγωνιστικη, με την τελευταία εξόρμησή της να γίνεται στο "Ολίμπικο" για τον αγώνα της Λάτσιο - Μίλαν και το λογαριασμό της στο Instagram να βομβαρδίζεται από δεκάδες χιλιάδες likes.

Δείτε videos που ανέβασε από τον αγωνιστικό χώρο του "Ολίμπικο":



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ