ΣΤΗΛΕΣ

Η διαφήμιση της Ντίναμο Μπρεστ με ημίγυμνα μοντέλα (VIDEO)

Η διαφήμιση της Ντίναμο Μπρεστ με ημίγυμνα μοντέλα (VIDEO)

Η συνεργασία με τον Μαραντόνα της έδωσε δημοσιότητα. Στην Ελλάδα την γνωρίσαμε από τα ματς με τον Ατρόμητο. Και με το promo video που δημιούργησε η Ντίναμο Μπρεστ για να διαφημίσει τον νέο χορηγό της, δύσκολα θα την ξεχάσουμε.

Την Ντίναμο Μπρεστ από τη Λευκορωσία τη μάθαμε από τη συνεργασία της με τον Ντιέγκο Μαραντόνα και τις αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο στα προκριματικά του Europa League. Και τώρα δύσκολα θα την ξεχάσουμε. Γιατί;

Η "Elema" είναι μια εταιρεία ένδυσης και από σήμερα (11/10) επίσημος συνεργάτης της Ντίναμο Μπρεστ. Τίποτα ιδιαίτερα ενδιαφέρον μέχρι εδώ.

Τουλάχιστον μέχρι να δεις τον τρόπο που επινόησαν οι δύο πλευρές για να διαφημίσουν τη συνεργασία τους... Η εταιρεία δίνει ξεχωριστή σημασία στη γυναικεία ένδυση και ειδικά στα εσώρουχα.

Έτσι, στο promo video που δημιουργήθηκε πρωταγωνιστούν σούπερ σέξι Λευκορωσίδες που ποζάρουν ημίγυμνες! Δοκιμάζουν κάλτσες, εσώρουχα και τα ρούχα ή το make up πάνω από αυτά, καθώς ετοιμάζονται να μεταβούν στο "Regional Sport Complex Brestsky" και να παρακολουθήσουν παιχνίδι της Μπρεστ...

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ