VIRAL

H άσεμνη χειρονομία των Σιμεόνε και Κριστιάνο βρήκε νέο μιμητή!

H άσεμνη χειρονομία των Σιμεόνε και Κριστιάνο βρήκε νέο μιμητή!

Η προκλητική χειρονομία του Σιμεόνε βρήκε "απάντηση" από τον Ρονάλντο, ωστόσο δεν έμεινε μόνο στον Πορτογάλο καθώς τα "cojones" εμφανίστηκαν σε και ποδοσφαιρικό ματς στην Τουρκία (VIDEOS).

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έκανε την αρχή όταν πανηγύρισε υπέρ του δέον ένα από τα δύο γκολ της Ατλέτικο Μαδρίτης στον πρώτο αγώνα της με την Γιουβέντους για τους "16" του Champions League και η απάντηση δεν άργησε να έρθει.

Την έδωσε μάλιστα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποιός μετά από το χατ-τρικ που σημείωσε στην ρεβάνς με το οποίο άφησε εκτός συνέχειας τους "ροχιμπλάνκος" θέλησε να πιάσει και αυτός με προκλητικό τρόπο τα γεννητικά του όργανα.

Μην νομίζετε όμως ότι ο πανηγυρισμός αυτός μας "χαιρέτησε". Αντίθετα, τείνει να γίνει εθισμός, αφού ορμώμενος από τη συμπεριφορά των Σιμεόνε και Ρονάλντο, έκανε αντίστοιχη χειρονομία και παίκτης στην Τουρκία.

Αυτός είναι ο Μαχμούτ Ονούρ Τοπράκ, ημιεπαγγελματίας αμυντικός που αγωνίζεται στην πέμπτη κατηγορία της Τουρκίας, με τους οπαδούς να τον βρίζουν κατά τη διάρκεια του Sanliurfa Genclerbirligi-Siverek Belediyespor και εκείνον να ξεχνάει τους καλούς του τρόπους...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ατλέτικο - Γιουβέντους: Ο προκλητικός πανηγυρισμός του Σιμεόνε στο πρώτο γκολ (VIDEO)

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ