VIRAL

Η απίστευτη γκάφα οπαδού στο Λίβερπουλ-Μπάγερν!

Liverpool fans wave banners and hold up their scarfs just prior to the start of the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Dec. 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool fans wave banners and hold up their scarfs just prior to the start of the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Dec. 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) ΑP IMAGE

Ένας οπαδός της Λίβερπουλ αγόρασε εισιτήρια για το πρώτο ματς της Λίβερπουλ με την Μπάγερν στους "16" του Champions League όμως παρέβλεψε μία σημαντική λεπτομέρεια. Διαβάστε το story.

Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, των social media και της αναλυτικής ενημέρωσης, παρόλα αυτά υπάρχει κόσμος που ζει στο δικό του... μικρόκοσμο.

Όπως για παράδειγμα ένας οπαδός της Λίβερπουλ ονόματι Paul που κατάφερε να γίνει γνωστός μέσα από κείμενο που έγραψε η "Gazzetta dello Sport" χάρη σε μία ιστορική γκάφα του.

Ποιά ήταν αυτή; Ενώ έκλεισε εγκαίρως τα εισιτήρια για τον αγώνα από τα Χριστούγεννα, δεν έμεινε εκεί αλλά έκλεισε και αεροπορικά εισιτήρια για το Μόναχο πιστεύοντας πως η πρώτη κόντρα των δύο συλλόγων θα λάμβανε χώρα στην Γερμανία.

"Ήταν η περίοδος των γιορτών και είχα πιει πολύ παραπάνω μπίρα από το φυσιολογικό. Έτσι, όταν έκλεισα τα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα, έκανα και κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων για το Μόναχο.

Δεν είχα καταλάβει πως το πρώτο παιχνίδι θα γινόταν στο Λίβερπουλ", δήλωσε στην "Gazzetta dello Sport" ο Άγγλος φίλαθλος των "κόκκινων", αποκαλύπτοντας πως είδε το ματς ( 0-0, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 13 Μαρτίου στο Μόναχο) σε τηλεοπτικό πλατό γερμανικής εκπομπής ως επίσημος προσκεκλημένος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ - Μπάγερν 0-0: Θα λύσουν τις διαφορές τους στην Βαυαρία!
Η στιγμή που οι οπαδοί της Μπάγερν χειροκροτήθηκαν από αυτούς της Λίβερπουλ
Ο Κλοπ έξαλλος με τον Κόβατς μετά το Λίβερπουλ - Μπάγερν (VIDEO)
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ