VIRAL

Η αντίδραση του Γκίβεν στην γκολάρα του Σαλάχ έριξε το Twitter

Η αντίδραση του Γκίβεν στην γκολάρα του Σαλάχ έριξε το Twitter

Την ώρα που η ποδοσφαιρική Αγγλία παραμιλούσε βλέποντας τον Σαλάχ να σκοράρει ένα φανταστικό γκολ κόντρα στην Τσέλσι ο Σέι Γκίβεν ήταν απασχολημένος με το φαγητό του, στο πλατό τηλεοπτικού σόου (VIDEO).

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν ο παίκτης που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο κυριακάτικο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι για την 34η αγωνιστική στην Premier League, αφού με το άπιαστο σουτ με το οποίο κεραυνοβόλησε τον Κέπα στο 53ο λεπτό υπέγραψε μία τεράστια νίκη των "κόκκινων" (2-0) στη μάχη για τον τίτλο και πανηγύρισε το πρώτο του τέρμα με προσπάθεια εκτός περιοχής μετά τον Ιανουάριο του 2018.

Η υπέροχη αυτή έμπνευση και η αριστουργηματική εκτέλεση του Αιγύπτιου προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού στους οπαδούς της Λίβερπουλ στις εξέδρες του "Άνφιλντ", την ίδια ώρα όμως ένας άνθρωπος που βρισκόταν σε τηλεοπτικό πλατό βάλθηκε να μοιραστεί τη δόξα μαζί με τον Σαλάχ.

Αυτός ήταν ο Ιρλανδός παλαίμαχος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι και της Νιούκαστλ, Σέι Γκίβεν, που την ώρα του Λίβερπουλ-Τσέλσι ήταν στον "αέρα" τηλεοπτικής εκπομπής του "Star Sports" για να σχολιάσει το ματς μαζί με τους Ίαν Ράιτ και Στιβ ΜακΜάναμαν.

Η αντίδραση του Γκίβεν στην γκολάρα του Σαλάχ έριξε το Twitter
Η αντίδραση του Γκίβεν στην γκολάρα του Σαλάχ έριξε το Twitter

Την ώρα λοιπόν που οι Ράιτ και ΜακΜάναμαν δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους και ξέσπασαν σε αυθόρμητα χειροκροτήματα, ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε μία ιστορική στιγμή, με τον Σέι Γκίβεν να μη δίνει την παραμικρή σημασία στον χαμό που γινόταν για το ασύλληπτο γκολ του Σαλάχ και να ασχολείται με το κόψιμο φαγητού στο πιάτο του!

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter δούλεψε... υπερωρίες για να σχολιάσει την αντι-ποδοσφαιρική αλλά ταυτόχρονα και απολαυστική στάση του Σέι Γκίβεν, με τον ίδιο να μη χάνει την ευκαιρία για τρολάρισμα στον ίδιο τον εαυτό του, ανεβάζοντας το video που τον ενοχοποιεί στο Instagram.

"Μάλλον ενδιαφερόμουν περισσότερο για το κοτόπουλο Μο Σαλάχ παρά για τον πραγματικό Μο Σαλάχ", σχολίασε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ - Τσέλσι: Ονειρεμένο τρίλεπτο με δύο γκολάρες για τους reds!
Λίβερπουλ - Τσέλσι 2-0: Μανέ και Σαλάχ έσπασαν την "κατάρα"!
Η βαθμολογία στην Premier League μετά τη νίκη της Λίβερπουλ
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ