VIRAL

Έγινε ρεζίλι στην παρουσίασή του ο Ερνάντεθ

Real Madrid's new signing Theo Hernandez enters the pitch during his official presentation at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, July 10, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's new signing Theo Hernandez enters the pitch during his official presentation at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, July 10, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Τεό Ερνάντεθ παρουσιάστηκε επίσημα στους φίλους της Ρεάλ, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε ο 23χρονος αριστερός μπακ. (VIDEO)

Ακόμα και εάν αγωνίζεσαι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι εντελώς διαφορετικό να παίζεις σε μία ομάδα θρύλο όπως είναι η Ρεάλ. Αυτό φάνηκε και από το άγχος που είχε στην παρουσίαση του μπροστά στους φίλους της "Βασίλισσας" ο Τεό Ερνάντεθ.

Ο 19άχρονος Γαλλο-Ισπανός αριστερός μπακ αποκτήθηκε απ' την Ατλέτικο Μαδρίτης με 30.000.000 ευρώ, πέρσι έκανε μια εξαιρετική σεζόν στη Αλαβές ως δανεικός και μάλιστα πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ κόντρα στη Μπαρτσελόνα στον τελικό του Copa del Rey.

Στην επίσημη παρουσίασή του ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει ούτε τα καθιερωμένα γκελάκια για χάρη των φωτογράφων, αλλά και των φίλων της Ρεάλ που μαζεύτηκαν στο Μπερναμπέου για να τον δουν. Τελικά, όμως, κέρδισε τουλάχιστον το χειροκρότημα.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ