ΣΤΗΛΕΣ

GNTM: Αγανάκτησε μέχρι και ο Πρίντεζης με την ψηφοφορία που δεν λειτούργησε

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Πρίντεζης EUROKINISSI SPORTS

Μέχρι και ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε στο Instagram το γεγονός ότι το σύστημα έπεσε και δεν λειτούργησε σωστά η ψηφοφορία στον τελικό του Greece's Next Top Model!

Η Ειρήνη Καζαριάν αναδείχθηκε νικήτρια στο Greece's Next Top Model, το οποίο ολοκληρώθηκε χθες. Η μελαχρινή καλλονή έκανε την έκπληξη και νίκησε το μεγάλο φαβορί, Εβελίνα Σκίτσκο και τη Μαριάννα Παινέση, η οποία κατέλαβε την τρίτη θέση στον τελικό.

Βέβαια, υπήρξαν και τεχνικά προβλήματα, αφού στην ψηφοφορία συμμετείχε και το κοινό, το οποίο έβαζε βαθμολογία από το 1 ως το 10 στα τρία κορίτσια. Από τη μαζική συμμετοχή έπεσε ο server, με αποτέλεσμα πολλοί να μην μπορούν να μπουν να ψηφίσουν!

Μέχρι και ο Γιώργος Πρίντεζης... αγανάκτησε και το εξέφρασε μέσω Instagram. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού έβλεπε το ριάλιτι, όπως και πολύς κόσμος, κάνοντας την σχετική πλάκα στο λογαριασμό του.

Συμμετέχοντας στο... πάρτι σχολίων, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δεν μπορούμε να ψηφίσουμε!!!". Ο Πρίντεζης είναι γνωστός για το χιούμορ του και κάτι ανάλογο έκανε και με το GNTM.

GNTM: Αγανάκτησε μέχρι και ο Πρίντεζης με την ψηφοφορία που δεν λειτούργησε
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ