VIRAL

Γδύθηκε για χάρη της Λάτσιο μετά το 3-0 επί της Ρόμα!

Γδύθηκε για χάρη της Λάτσιο μετά το 3-0 επί της Ρόμα!

Η γνωστή φαν της Λάτσιο, Άννα Φάλκι, "άναψε φωτιές" στους οπαδούς της ομάδας της με το "hot" ποστάρισμα που έκανε μετά τον θρίαμβο στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την Ρόμα (PHOTO).

Η Ρόμα παρατάχτηκε το βράδυ του Σαββάτου στο "Ολίμπικο" ούσα αήττητη στη Serie A μέσα στο 2019 όμως αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων στο "Derby della Capitale" και έτσι η Λάτσιο ήταν εκείνη που πανηγύρισε έναν θρίαμβο με τα γκολ των Καϊσέδο, Ιμόμπιλε και Κατάλντι (3-0).

Το αποτέλεσμα μάλιστα αυτό επιτρέπει στην ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι να ξαναμπεί στο κόλπο για την έξοδο στο Champions League καθώς μείωσε στους έξι πόντους την απόσταση από την 4η Ίντερ και στους τρεις από την 5η Ρόμα.

Όπως ήταν λογικό, το 3-0 απέναντι στη μισητή συμπολίτισσα έφερε παροξυσμό στους οπαδούς των "αετών" και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Άννα Φάλκι, με τη διάσημη μοντέλα (δεύτερη στο διαγωνισμό Miss Italia του 1989) και ηθοποιό να "χτυπάει" με σέξι φωτογραφία στο Instagram για να γιορτάσει τη νίκη.

"Για εμάς τους λατσιάλι θα είναι μία αξέχαστη νύχτα... τώρα μπορώ να πάω στο κρεβάτι μόνη μοναχούλα χωρίς τη φανέλα μου... Καληνύχτα σε όσους βλέπουν όνειρα και γλυκό ύπνο από τη δικιά σας Άννα", έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Λάτσιο ταπείνωσε τη Ρόμα
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ