VIRAL

Φορτούνης: Like στην παραμονή του στον Ολυμπιακό μέσω Γιώργου Σαμαρά

Φορτούνης: Like στην παραμονή του στον Ολυμπιακό μέσω Γιώργου Σαμαρά

Ο Γιώργος Σαμαράς, τόνισε στην συνέντευξη που έδωσε στον Sport24.gr, ότι ο Κώστας Φορτούνης δεν θα φύγει ποτέ από τον Ολυμπιακό. Μία ατάκα η οποία... άρεσε στον αρχηγό των Πειραιωτών στο Instagram και το έδειξε!

Η συνέντευξη του διοικητικού παράγοντα του ΟΦΗ, Γιώργου Σαμαρά, στον Παντελή Βλαχόπουλο έβγαλε ειδήσεις και αποκαλύψεις για το παρελθόν και την πορεία του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Μίλησε για πάρα πολλά, όπως η Εθνική, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, το Μουντιάλ του 2014 και το πέναλτι που εκτέλεσε με την Ακτή Ελεφαντοστού. Φυσικά, δεν παρέλειψε να μιλήσει για το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ η κουβέντα έφτασε μέχρι και τον Κώστα Φορτούνη.

Το τελευταίο διάστημα είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος οι πληροφορίες που θέλουν τον αρχηγό του Ολυμπιακού να συζητάει την ανανέωση του συμβολαίου του με την διοίκηση της ομάδας, ωστόσο μέχρι στιγμής τίποτα επίσημο δεν έχει προκύψει.

Ο Γιώργος Σαμαράς, γνωρίζοντας τον Κώστα Φορτούνη από την κοινή τους πορεία από την Εθνική πήρε θέση για το "καυτό" θέμα: "Ο Κώστας Φορτούνης, είναι ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής που έχουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα από τη μέση και μπροστά. Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, πιστεύω ότι δεν θα φύγει ποτέ από τον Ολυμπιακό και θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία το όνομα του. Ναι θα γράψει ιστορία με τόσες συμμετοχές και τόσα γκολ που έχει. Ακόμη και σαν παιδί, είναι ήσυχος, είναι μακριά απ’ όλους και σκέφτεται μόνο το ποδόσφαιρο. Επειδή είναι δύσκολο να φύγει, μου θυμίζει παίκτες από τη δεκαετία του 1980”.

Η ατάκα του Γιώργου Σαμαρά, αναπαράχθηκε από το Instagram του Sport24.gr, έγινε post στο επίσημο προφίλ μας και μάλιστα ο Κώστας Φορτούνης έκανε like! Πρόκειται για έναν... προάγγελο ανανέωσης του αρχηγού του Ολυμπιακού; Πρόκειται για την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να μη βγάλει ποτέ την ερυθρόλευκη φανέλα; Μπορεί να ήταν ένα σημάδι πως οι υπογραφές είναι πολύ κοντά; Ίδωμεν!

Δείτε την φωτό:

Φορτούνης: Like στην παραμονή του στον Ολυμπιακό μέσω Γιώργου Σαμαρά
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ