VIRAL

Φάμπιο Κοεντράο: Κάθισε στον πάγκο της Ρεάλ, ενώ ήταν εκτός αποστολής

Φάμπιο Κοεντράο: Κάθισε στον πάγκο της Ρεάλ, ενώ ήταν εκτός αποστολής

Ο Φάμπιο Κοεντράο, που βρίσκεται κοντά στον ΠΑΟΚ, είχε καθίσει μαζί με τους αναπληρωματικούς σε αγώνα Ισπανιόλ - Ρεάλ το 2013, ενώ ήταν εκτός αποστολής! (VIDEO)

Θέμα χρόνου είναι η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Φάμπιο Κοεντράο στον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος μπακ έχει έρθει σε συμφωνία με τους διοικούντες τον Δικέφαλο προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, ύστερα από μία λαμπρή πορεία με τη φανέλα των Ρίο Άβε, Μπενφίκα, Ρεάλ, Μονακό και Σπόρτινγκ.

Ο 31χρονος μπακ, κατά τη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του, έχει προσφέρει ξεχωριστές στιγμές εντός όσο κι εκτός γηπέδου. Μάλιστα, κάποιες απ' αυτές δεν άργησαν να γίνουν viral, όπως το... ξεβράκωμα του Ανδρέα Σάμαρη σε αγώνα Ρίο Άβε - Μπενφίκα.

Ωστόσο, μία απ' τις κορυφαίες εξωαγωνιστικές στιγμές του Κοεντράο ήταν το 2013, πριν από το παιχνίδι της Ρεάλ με την Εσπανιόλ. Ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε αφήσει εκτός αποστολής τον Πορτογάλο μπακ, αφού δύο ημέρες αργότερα θα αγωνιζόταν στον τελικό του Copa del Rey απέναντι στην Ατλέτικο. Παρ' όλα αυτά, ο Πορτογάλος μπακ δεν το κατάλαβε και πήγε κανονικά στον πάγκο της ομάδας του, μαζί με τους υπόλοιπους αναπληρωματικούς.

Όταν τον είδε ο Ίκερ Κασίγιας ξαφνιάστηκε, ενώ χαρακτηριστική είναι κι η έκφραση του προσώπου του Καρίμ Μπενζεμά. Άμεσα ο αρχηγός της Ρεάλ τον ενημέρωσε ότι είναι εκτός, με τον Κοεντράο αρχικά να μην τον πιστεύει και τους υπόλοιπους παίκτες του πάγκου να βάζουν τα γέλια. Τελικά, ο 31χρονος μπακ, αφού ρώτησε τον βοηθό του Μουρίνιο, Αΐτορ Καράνκα, ο οποίος του επιβεβαίωσε πως είναι εκτός αποστολής, έφυγε άρον-άρον για τις εξέδρες.

Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι και ο κολλητός του, Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως φαίνεται στο video, δεν άντεξε και έβαλε τα γέλια με τα καμώματα του φίλου του.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φάμπιο Κοεντράο: Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις
To "ξεβράκωμα" του Κοεντράο στον Σάμαρη
Όταν ο Ρονάλντο γελούσε με ρεπόρτερ για τον Κοεντράο
Σιντ Τρούιντεν - ΠΑΟΚ στο PAOK TV
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ