Έθεσε εκτός λειτουργίας το VAR για να φορτίσει το κινητό του!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Σαουδική Αραβία, με υπάλληλο σταδίου να θέτει εκτός λειτουργίας το σύστημα VAR για να φορτίσει το κινητό του!

Μία από τις τρελές ιστορίες που θα μπορούσαν να λάβουν χώρα εν έτει 2019 στο ποδόσφαιρο, αποκάλυψε το τηλεοπτικό δίκτυο "Εspn", με φόντο την Σαουδική Αραβία.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ της Αλ Νασρ και της Αλ Φατέχ, ο διαιτητής πήγε να ελέγξει μία φάση στο μόνιτορ του γηπέδου για να τον βοηθήσει το VAR να πάρει τη σωστή απόφαση, όμως έμεινε στήλη άλατος.

Και αυτό γιατί δεν υπήρχε εικόνα για να δει την φάση και να την τσεκάρει! Η αιτία; Το μόνιτορ είχε τεθεί εκτός λειτουργίας καθώς ένας από τους υπαλλήλους του γηπέδου είχε τη φαεινή ιδέα να βγάλει το καλώδιο που συνέδεε το κύκλωμα του VAR με το μόνιτορ του αγωνιστικού χώρου και να το συνδέσει με το κινητό του τηλέφωνο για να το φορτίσει!

 

Αποτέλεσμα; Η φόρτιση πέτυχε, η χρήση του VAR απέτυχε παταγωγώς.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η άλωση της Κωνσταντινούπολης έφτασε στο Netflix

Μωάμεθ εναντίον Μαρμαρωμένου Βασιλιά, οσκαρικό Jojo Rabbit, σατανική Sabrina και η θριαμβευτική επιστροφή του Captain Picard στο Star Trek.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS