VIRAL

Έρχεται το SurvivorGame στα Χανιά με προσφορές στο κοινωνικό παντοπωλείο

Έρχεται το SurvivorGame στα Χανιά με προσφορές στο κοινωνικό παντοπωλείο

Η στιγμή του απόλυτου στίβου μάχης έφτασε και είναι στην Κρήτη. Δείτε πώς μπορείτε να τον παρακολουθήσετε, προσφέροντας εθελοντικά στο κοινωνικό παντοπωλείο του συλλόγου Κύτταρο Χαλέπας.

Το επόμενο Σάββατο 21 Οκτωβρίου ξεκινάει στα Χανιά της Κρήτης και για πρώτη φορα στην Ελλάδα ένα ξεχωριστό event:

330 μέτρα στίβος μάχης με 11 εμπόδια που θα δοκιμάσουν μυαλό, ευλυγισία, δύναμη και ψυχή. Μπορούν να συμμετάσχουν μόνο άτομα άνω των 18 είτε κάποιος είναι γυμνασμένος ή όχι, με τους διοργανωτές να ενημερώνουν ότι οι συμμετοχές των γυναικών ξεπέρασαν τις προσδοκίες τους.

Το αγώνισμα είναι ατομικό και κάθε αγωνιζόμενος τρέχει ενάντια στο χρονόμετρο!

Διοργανωτής είναι ο Παύλος Παπαδάκης που τον γνωρίσαμε μέσα από το reality επιβίωσης του Mega Survivor που τότε παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αλλά και ο Πάνος Αργιανίδης, ο μάνατζερ ράγκμπι του Survivor του ΣΚΑΪ, που θα έχει και ρόλο παρουσιαστή-σχολιαστή (σ.σ. στη φωτογραφία ο Αγριανίδης μαζί με τον Αρναούτογλου).

Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία όπως υπόσχονται οι διοργανωτές.

Η δήλωση συμμετοχών έχει ξεκινήσει μέσω του survivorgame.gr και επιλεγμένων καταστημάτων στο κέντρο των Χανίων. Το 10% του ποσού των συμμετοχών θα πάει στον Ορίζοντα Χανίων και στο Make a wish Ελλάδας.

Όσοι θέλουν να έρθουν ως θεατές, στην είσοδο αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται ξηρά τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του συλλόγου Κύτταρο Χαλέπας.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ