VIRAL

Επίθεση του Ματζέρ σε δημοσιογράφο: "Σκάσε και βγες στη σύνταξη!"

Επίθεση του Ματζέρ σε δημοσιογράφο: "Σκάσε και βγες στη σύνταξη!"

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη νίκη της Αλγερίας επί της Κεντρικής Αφρικής, ο Ραμπά Ματζέρ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε δημοσιογράφο, τον οποίο κάλεσε να... σκάσει και να βγει στη σύνταξη! Δείτε το βίντεο.

Η κατάσταση στην εθνική Αλγερίας δεν είναι ιδανική και το έκρυθμο κλίμα δεν ήταν εύκολο να αλλάξει παρά τη νίκη με σκορ 3-0 στο φιλικό με την Κεντρική Αφρική.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, με τον Ριάντ Μαχρέζ να εκπροσωπεί τους συμπαίκτες του, ο Ραμπά Ματζέρ (είχε σκοράρει με εκπληκτικό τακουνάκι στον τελικό του πρωταθλητριών το 1987, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου ως παίκτης της Πόρτο) δεν άφησε τον παίκτη του να απαντήσει σε ερώτηση, εξαπολύοντας ολομέτωπη επίθεση με βαριές εκφράσεις σε ρεπόρτερ της εθνικής Αλγερίας ονόματι Τζεμπούρ.

Πιάνοντας τον Μαχρέζ από το μπράτσο, ζητώντας του δύο δευτερόλεπτα, ο Ματζέρ απευθύνθηκε προσωπικά στον δημοσιογράφο:

"Ο κ. Τζεμπούρ, δημοσιογράφος (σ.σ δείχνοντας τον με το δάχτυλο), είσαι εχθρός της εθνικής ομάδας. Είσαι εχθρός της εθνικής ομάδας. Το λέω δημόσια. Ακούστε με όλοι. Σέβομαι όλους σας, αλλά εκείνον... Εσένα δεν σε σέβομαι.

Σκάσε! Σκάσε! Σκάσε! Σκάσε! Βγες στη σύνταξη και άσε την επόμενη γενιά να κάνει τη δουλειά! Επόμενη ερώτηση παρακαλώ", ήταν το μυθικό ξέσπασμα του προπονητή της εθνικής Αλγερίας, με τον Μαχρέζ να παρακολουθεί αμήχανος, όπως και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι, το σκηνικό που διαδραματίστηκε στην αίθουσα.

Δείτε το βίντεο:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ