VIRAL

"Επιλέγω τους παίκτες ανάλογα με το... μέγεθος του πέους τους"

"Επιλέγω τους παίκτες ανάλογα με το... μέγεθος του πέους τους"

Προπονήτρια ποδοσφαιρικής ομάδας ανέφερε πως επιλέγει τους παίκτες της με βάση τα ανατομικά... προσόντα τους, απαντώντας σε ερώτηση για το αν χτυπάει κουδούνι προτού μπει στα αποδυτήρια.

Η Ίμκε Βίμπενχορστ ανέλαβε τον Δεκέμβριο την ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα Κλόπενμπουργκ στην Κάτω Σαξονία, η οποία αγωνίζεται στην 4η κατηγορία και μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Όλα καλά μέχρι εδώ...

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ρωτήθηκε διάφορα πράγματα και ένα απ' αυτά ήταν το αν φοράει κουδούνι στο κεφάλι όταν πρόκειται να μπει στα αποδυτήρια, ώστε οι ποδοσφαιριστές να είναι ντυμένοι και να μην τους πετύχει σε πιο...αεράτη στιγμή.

Η ίδια έδωσε μια σοκαριστική απάντηση, προφανώς γιατί θεώρησε περίεργη και σεξιστική την ερώτηση. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, είπε ότι επιλέγει τους παίκτες της με βάση τα ανατομικά... προσόντα τους.

"Φυσικά και όχι. Είμαι επαγγελματίας. Τους επιλέγω ανάλογα με το... μέγεθος του πέους τους", ανέφερε η 30χρονη προπονήτρια και είναι λογικό η απάντησή της να έχει ξεφύγει από τα στενά όρια της Κάτω Σαξονίας για προφανείς λόγους!

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ