Έλληνας θα πάει στην Ιαπωνία με... παπάκι!

Απίστευτο και όμως αληθινό: Έλληνας μοτοσικλετιστής ετοιμάζεται να καλύψει μία διαδρομή 13.400 χιλιομέτρων, από την Αθήνα στο Τόκιο, με παπί!

Έλληνας μοτοσικλετιστής ετοιμάζεται για ένα απίστευτο ταξίδι. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μητσάκης οδηγώντας ένα Honda Supra-X 125 Helmin, χορηγία της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., θα ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό το Τόκιο!

Το ταξίδι με το παπί ξεκινά αύριο (17/6) και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 2 Αυγούστου. Ο Κωνσταντίνος Μητσάκης θα οδηγήσει σε αυτές τις 45 ημέρες μία διαδρομή περίπου 13.400 χιλιομέτρων!

Ο αναβάτης θα πάρει το πλοίο από Πειραιά για Χίο και από εκεί στο Τσεσμέ όπου θα ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι. Οι κυριότερες πόλεις που θα φιλοξενήσουν την πορεία του είναι:

1.  Η Άγκυρα και η Τραπεζούντα στην Τουρκία

2.  Το Μπατούμι και η Τιφλίδα στην Γεωργία

3.  Το Βολγκογκράντ, το Αστραχάν, η Σαμάρα και η Ούφα στην Ρωσία

4.  Η Όμσκ, η Νοβοσιμπίρσκ, το Ιρκούτσκ και το Βλαδιβοστόκ στην Σιβηρία

5.  Το λιμάνι του Βλαδιβοστόκ, όπου ένα επιβατικό πλοίο που εκτελεί το δρομολόγιο Βλαδιβοστόκ-Τογιάμα, θα αποβιβάσει το Έλληνα αναβάτη στην Ιαπωνία. Μετά από 800 χλμ. θα φτάσει στον Τόκιο.

«Πάντα πίστευα πως σημασία δεν έχουν τα κυβικά μιας μοτοσυκλέτας για να ταξιδέψει κανείς κοντά ή μακριά, αλλά το πάθος και η λαχτάρα που κρύβει μέσα του για να γνωρίσει νέους τόπους, να περπατήσει σε καινούργια μονοπάτια γνώσης και να ζήσει συναρπαστικές περιπέτειες», δηλώνει ο ίδιος όπως αναφέρει το bikeit.gr.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS