VIRAL

Έλληνας θα πάει στην Ιαπωνία με... παπάκι!

Έλληνας θα πάει στην Ιαπωνία με... παπάκι!
REPORTER IMAGES

Απίστευτο και όμως αληθινό: Έλληνας μοτοσικλετιστής ετοιμάζεται να καλύψει μία διαδρομή 13.400 χιλιομέτρων, από την Αθήνα στο Τόκιο, με παπί!

Έλληνας μοτοσικλετιστής ετοιμάζεται για ένα απίστευτο ταξίδι. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μητσάκης οδηγώντας ένα Honda Supra-X 125 Helmin, χορηγία της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., θα ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό το Τόκιο!

Το ταξίδι με το παπί ξεκινά αύριο (17/6) και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 2 Αυγούστου. Ο Κωνσταντίνος Μητσάκης θα οδηγήσει σε αυτές τις 45 ημέρες μία διαδρομή περίπου 13.400 χιλιομέτρων!

Ο αναβάτης θα πάρει το πλοίο από Πειραιά για Χίο και από εκεί στο Τσεσμέ όπου θα ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι. Οι κυριότερες πόλεις που θα φιλοξενήσουν την πορεία του είναι:

1. Η Άγκυρα και η Τραπεζούντα στην Τουρκία

2. Το Μπατούμι και η Τιφλίδα στην Γεωργία

3. Το Βολγκογκράντ, το Αστραχάν, η Σαμάρα και η Ούφα στην Ρωσία

4. Η Όμσκ, η Νοβοσιμπίρσκ, το Ιρκούτσκ και το Βλαδιβοστόκ στην Σιβηρία

5. Το λιμάνι του Βλαδιβοστόκ, όπου ένα επιβατικό πλοίο που εκτελεί το δρομολόγιο Βλαδιβοστόκ-Τογιάμα, θα αποβιβάσει το Έλληνα αναβάτη στην Ιαπωνία. Μετά από 800 χλμ. θα φτάσει στον Τόκιο.

Έλληνας θα πάει στην Ιαπωνία με... παπάκι!

«Πάντα πίστευα πως σημασία δεν έχουν τα κυβικά μιας μοτοσυκλέτας για να ταξιδέψει κανείς κοντά ή μακριά, αλλά το πάθος και η λαχτάρα που κρύβει μέσα του για να γνωρίσει νέους τόπους, να περπατήσει σε καινούργια μονοπάτια γνώσης και να ζήσει συναρπαστικές περιπέτειες», δηλώνει ο ίδιος όπως αναφέρει το bikeit.gr.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ