Έφυγε ο MVP του Survivor!

Έφυγε ο MVP του Survivor!

Δείτε τις νίκες και τις ήττες κάθε παίκτη του Survivor οι οποίοι είχαν απομείνει στο ριάλιτι επιβίωσης πριν το σοβαρό τροχαίο των Μαχητών.

Το πλήγμα στους Μαχητές μετά το σοβαρό τροχαίο που είχαν είναι τεράστιο. Η Ειρήνη Κολιδά έσπασε δύο πλευρά και αποχώρησε από το ριάλιτι έχοντας το μεγαλύτερο ποσοστό νικών από όλους τους παίκτες που συνέχιζαν έως εκείνη τη στιγμή στο Survivor!

Η Ειρήνη έφυγε από την παραλία με 41 νίκες σε 62 αγώνες που έδωσε, με ποσοστό νικών δηλαδή στο 66,1%. Ακολουθούν οι Στέλιος Χανταμπάκης και Ειρήνη Παπαδοπούλου, την ώρα που η Λάουρα Νάργες είναι τελευταία με 13 νίκες σε 40 αγώνες (32,5%).

Πιθανότατα να υπάρχει ένσταση στο "πολυτιμότερος παίκτης του Survivor" καθώς η Κολιδά για παράδειγμα έδινε μάχες με την Λάουρα ενώ ο Μάριος με τους δυνατούς άνδρες των Διάσημων. Ωστόσο από τη στιγμή που οι ομάδες είναι μικτές και οι νίκες μετρούν το ίδιο, η Ειρήνη ήταν η πιο πολύτιμη με βάση τη στατιστική.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

 

ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ

Το πρόβλημα για τους Μαχητές μεγαλώνει καθώς και ο δεύτερος καλύτερος παίκτης τους τραυματίστηκε στο τροχαίο. Ο λόγος για τον Μάριο Ιωαννίδη ο οποίος θα μείνει για τουλάχιστον ένα μήνα εκτός παιχνιδιού και είναι άγνωστο αν θα επανέλθει.

Πλέον, το καλύτερο ποσοστό το έχει η Σάρα (51,5%), ενώ ακόμα ένας παίκτης είναι οριακά πάνω από το 50%. Συγκεκριμένα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που έχει 34 νίκες και 33 ήττες.

Την ίδια ώρα οι Διάσημοι έχουν έξι παίκτες με περισσότερες νίκες από ήττες, ενώ οι τρεις από αυτούς έχουν ποσοστό πάνω από 60%. Γίνεται αντιληπτό ότι αν δεν υπάρξει ανακατανομή των ομάδων, τα αγωνίσματα θα χάσουν το ενδιαφέρον τους.

ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

ΠΗΓΗ: http://www.survivor2017.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αν τα τεράστια ελληνικά τραγούδια σου έλεγαν την αλήθεια

Λονδίνο, Άμστερνταμ, με μια πιρόγα φεύγεις και γυρίζεις.

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24