VIRAL

Δημοσιογράφος παράτησε live τον Ντε Πάουλ για τον Αγκουέρο!

Δημοσιογράφος παράτησε live τον Ντε Πάουλ για τον Αγκουέρο!

Δημοσιογράφος του Fox Sports έδειξε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά καθώς παράτησε τον Ροδρίγο ντε Πάουλ όταν του έπαιρνε δηλώσεις σε ζωντανή σύνδεση, μόλις είδε τον Σέρχιο Αγκουέρο να έρχεται.

Η Αργεντινή νίκησε 2-0 τη Βενεζουέλα χάρη στα γκολ των Λαουτάρο Μαρτίνες και Λο Τσέλσο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα 2019, όπου θα συναντήσει τη Βραζιλία.

Ένα απίθανο περιστατικό αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς εκδηλώθηκε στη μεικτή ζώνη του Μαρακανά, στο Ρίο ντε Ζανέιρο. Ο δημοσιογράφος του Fox Sports, Μαρσέλο Μπενεντέτο, μιλούσε σε ζωντανή σύνδεση με τον 25χρονο εξτρέμ της Ουντινέζε, Ροδρίγο ντε Πάουλ.

Ξαφνικά κι ενώ οι δυο τους ήταν live τον παράτησε και τον άφησε να μιλά μόνος του! Ο λόγος ήταν ο Σέρχιο Αγκουέρο. Μόλις ο Μαρσέλο Μπενεντέτο είδε τον Κουν, έσπευσε πάνω του για να του πάρει δηλώσεις.

Ο Ντε Πάουλ αποχώρησε αμήχανος, ενώ ο Μπενεντέτο δέχεται σκληρή κριτική από τα ΜΜΕ της Νοτίου Αμερικής και φυσικά το video έχει γίνει viral:

Το Copa America παίζει στο Stoiximan.gr με εκατοντάδες επιλογές και Live Streaming* σε κάθε αναμέτρηση! (*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ