VIRAL

Casa de Papel: Τα δυο λεπτά του Νεϊμάρ στη σειρά και η ατάκα για τα πάρτι

Casa de Papel: Τα δυο λεπτά του Νεϊμάρ στη σειρά και η ατάκα για τα πάρτι

Ο Νεϊμάρ εμφανίζεται στο La Casa de Papel σε δυο σκηνές κάνοντας έναν μοναχό, ονόματι Ζοάο, από τη Βραζιλία ο οποίος σημειώνει πως δεν του αρέσει το... ποδόσφαιρο και τα πάρτι. (VIDEO)

Όπως έγινε γνωστό εδώ και μια εβδομάδα μετά από σχετική ανάρτηση του Νεϊμάρ το Netflix επανέφερε στο La Casa De Papel τις σκηνές όπου έπαιζε ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και οι οποίες είχαν "κοπεί" μετά τις κατηγορίες που είχε δεχτεί από συμπατριώτισσά του για βιασμό.

Από τη στιγμή όμως που η υπόθεση έκλεισε οριστικά το Netflix αποφάσισε να επαναφέρει τις δυο σκηνές στο 6ο και 8ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της ισπανικής σειράς και αρκετοί φαν έτρεξαν να δουν ξανά τα δυο επεισόδια και συγκεκριμένα τις σκηνές που εμφανίζεται ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής.

Ο Νεϊμάρ παίζει συνολικά δυο λεπτά και μάλιστα και στις δυο σκηνές παίρνει το λόγο έχοντας σύντομη συνομιλία με τον Βερολίνο και τον προφεσόρ.

Ο "Νέι" κάνει έναν μοναχό, ονόματι Ζοάο, από τη Βραζιλία και το Σάο Πάολο.Μια χώρα που φημίζεται για το ποδόσφαιρο και τα πάρτι σύμφωνα με όσα του λέει ο Βερολίνο με τον σούπερ σταρ του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου να αποκρίνεται: "Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο και τα πάρτι".

Και εν συνεχεία ο διάλογος έχει να κάνει με την εθνική Βραζιλίας και το ποδόσφαιρο που παίζει με τον Νεϊμάρ να σημειώνει: "Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου πάντα προσεύχομαι για την ομάδα μας να νικήσει".

Πλέον και από τη στιγμή που αναμένεται ο 4ος κύκλος της σειράς μένει να δούμε αν ο Βραζιλιάνος σταρ θα εμφανιστεί και σε άλλες σκηνές στα επόμενα επεισόδια.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ