VIRAL

Αποβλήθηκε ο γιος της και η μητέρα του μπούκαρε στο γήπεδο!

Αποβλήθηκε ο γιος της και η μητέρα του μπούκαρε στο γήπεδο!

Ένα σουρεάλ σκηνικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Ιταλία, με την αποβολή ενός παίκτη να κάνει έξαλλη τη μητέρα του και να εισβάλλει στο γήπεδο!

Οι μητέρες των ποδοσφαιριστών όλου του κόσμου "ψήλωσαν" το τελευταίο διάστημα μετά την υπερπροβολή της μητέρας του Νικολό Τζανιόλο η οποία έχει αμέτρητους φανς στο Instagram, ωστόσο δεν είναι η μοναδική στην Ιταλία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Και αυτό εξαιτίας ενός απίστευτου σκηνικού που διαδραματίστηκε στο στάδιο "Έντσο Μπλαζόνε" και στο οποίο ήταν πρωταγωνίστρια η μητέρα ενός παίκτη, της οποίας την ταυτότητα δεν έχουν ακόμα βγάλει στο φως της δημοσιότητας τα ιταλικά μίντια.

Τι έκανε ώστε να κατακτήσει κάτι παραπάνω από 15' δημοσιότητας; Απλά "τρελάθηκε" από ένα περιστατικό που συνέβη σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Ούμπρια μεταξύ της Vis Foligno και της San Luca, όπου ο διαιτητής απέβαλλε με απευθείας κόκκινη το Νο 10 των φιλοξενουμένων επειδή προσπάθησε να χτυπήσει έναν αντίπαλό του με κουτουλιά!

Ο παίκτης δέχτηκε αδιαμαρτύρητα την απόφαση, μιας που δεν είχε άλλη επιλογή, όμως δε συνέβη το ίδιο και για τη μητέρα του, η οποία θεώρησε πως "έπνιγε το δίκιο" το γιο της και αποφάσισε να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Μάλιστα, όχι μόνο μπήκε στο γήπεδο αλλά έφτασε και μέχρι τον πάγκο των γηπεδούχων όπου ζήτησε να μιλήσει με τον παίκτη που παραλίγο να πέσει "θύμα" του γιου της. Οι άνθρωποι της Vis Foligno ζήτησαν από τη γυναίκα να απομακρυνθεί, όμως εκείνη αρνήθηκε πεισματικά, τονίζοντας πως δεν επρόκειτο να αποχωρήσει αν δεν λάμβανε τις απαραίτητες εξηγήσεις!.

Τελικά, μετά από παραινέσεις και νουθεσίες, δέχτηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και να επιστρέψει στη θέση της, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται κανονικά και να βρίσκει τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 2-0.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ