VIRAL

Αποκάλυψη για Ικάρντι: "Είχε τηλέφωνο για τις άλλες γυναίκες..."

Αποκάλυψη για Ικάρντι: "Είχε τηλέφωνο για τις άλλες γυναίκες..."

Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα μοιάζουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, όμως στην αρχή της σχέσης τους τα πράγματα ήταν διαφορετικά όπως αποκάλυψε Αργεντινός δημοσιογράφος (VIDEO).

Εδώ και πέντε χρόνια που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου οι Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα αποτελούν ένα από τα διασημότερα και πιο προβεβλημένα ζευγάρια της ιταλικής σόου μπιζ, με το σέξι μοντέλο να είναι μάλιστα και μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού.

Δεν ήταν όμως η σχέση τους πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα και αυτό ήρθε να το αποκαλύψει ο Άνχελ ντε Μπρίτο, με τον γνωστό Αργεντινό τηλεοπτικό παραγωγό να "βγάζει στη φόρα" μία ιστορία από το πρόσφατο παρελθόν που αποδεικνύει τον παραπάνω ισχυρισμό.

Inter Milan's Mauro Icardi is flanked by his wife Wanda Nara during the Europa League, round of 32, second leg soccer match between Inter Milan and SK Rapid Vienna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi is flanked by his wife Wanda Nara during the Europa League, round of 32, second leg soccer match between Inter Milan and SK Rapid Vienna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

"Όταν γνωρίστηκαν οι Γουάντα και Μάουρο, ο Ικάρντι είχε δύο κινητά και το ένα εξαφανίστηκε μία ημέρα. Το ένα ήταν το "επίσημο και το άλλο ήταν για τα "μικρά πράγματα".

Και μία ημέρα αυτά τα "μικρά πράγματα", το ότι επικοινωνούσε δηλαδή με άλλες γυναίκες, ήρθαν στην επιφάνεια την εποχή που το ζευγάρι δεν είχε ακόμα παντρευτεί.

Η Γουάντα ήταν εξοργισμένη και από τη στιγμή που όταν ξέσπασε ο καυγάς τους ήταν πάνω σε ένα γιοτ, το κινητό κατέληξε στη θάλασσα", ανέφερε ο δημοσιογράφος.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ