VIRAL

Απίστευτος Mανέ: Χτυπάει ξύλο για να μη χάσει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ!

Απίστευτος Mανέ: Χτυπάει ξύλο για να μη χάσει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ!

O Σαντιό Μανέ θέλει όσο τίποτα άλλο να κατακτήσει την Premier League με την Λίβερπουλ ώστε να "χτυπάει ξύλο" για να μην πέσει γρουσουζιά πάνω στους ρεντς. Δείτε το VIDEO!

Το 2019 ήταν μία εκπληκτική χρονιά για τον Σαντιό Μανέ καθώς κατέκτησε το Champions League, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με την Λίβερπουλ, ενώ και το 2020 άρχισε ονειρικά για αυτόν, αφού την περασμένη εβδομάδα κέρδισε το βραβείο για τον κορυφαίο παίκτη στην Αφρική το 2019 αφήνοντας τους Σαλάχ και Μαχρέζ στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Πέρα όμως από αυτές τις σπουδαίες επιτυχίες (σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο) που έχει γευτεί το τελευταίο διάστημα, ο μεγάλος του πόθος δεν είναι άλλος απο την κατάκτηση του τίτλου της Premier League, τον τίτλο που αποτελεί αντικείμενο του πόθου για τους ρεντς από τη στιγμή που τον κατέκτησαν τελευταία φορά το 1990.

Το πόσο πολύ λαχταρά μάλιστα για τη στιγμή που θα πανηγυρίσει αυτόν τον τίτλο φάνηκε στο περιθώριο της βράβευσής του ως ο καλύτερος παίκτης της Αφρικής για το 2019.

Εκεί, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδινε, άκουσε τον δημοσιογραφο να του λέει "Θεού θέλοντος, θα κατακτήσεις το αγγλικό πρωτάθλημα με την Λίβερπουλ", με τον Μανέ να μην θέλει να το γρουσουζέψει και να χτυπάει ξύλο, με την κίνηση αυτή να καταγράφεται από την κάμερα και να χαρίζει ένα απολαυστικό highlight!

Υπενθυμίζεται πως μετα από το εκπληκτικό της ξεκίνημα στη φετινή Premier League με απολογισμό 20 νίκες και 1 ισοπαλία στα πρώτα της 21 ματς, η Λίβερπουλ προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί για να κόψει πρώτη το νήμα στο φινάλε, έχοντας αυτή τη στιγμή διαφορά 14 πόντων από την Μάντσεστερ Σίτι και 16 από την Λέστερ (έχοντας και ματς λιγότερο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τότεναμ - Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο και ρεκόρ για τους ασταμάτητους ρεντς
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ