VIRAL

Απίστευτος Γκουαρδιόλα: Μπέρδεψε την Σίτι με την... Μπάγερν!

Manchester City's head coach Pep Guardiola walks to his bench during the group C Champions League soccer match between Manchester City and Shakhtar Donetsk at the Etihad Stadium in Manchester, England, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's head coach Pep Guardiola walks to his bench during the group C Champions League soccer match between Manchester City and Shakhtar Donetsk at the Etihad Stadium in Manchester, England, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα προσέφερε μία άκρως απολαυστική σκηνή στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς με την Μπέρνλι, καθώς έγινε προσωρινά προπονητής της Μπάγερν Μονάχου (VIDEO).

Το Σεντ Τζέιμσις Παρκ αποδείχτηκε αφιλόξενη έδρα για την Μάντσεστερ Σίτι καθώς υποχρεώθηκε σε οδυνηρή ισοπαλια (2-2) κόντρα στην Νιούκαστλ που την άφησε στο -11 από την Λίβερπουλ, ωστόσο το βράδυ της Τρίτης η πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν είχε διάθεση να σκοντάψει ξανά.

Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει πάνω στην δύσμοιρη Μπέρνλι, με τους πολίτες να είναι σαρωτικοί και να επικρατούν με 4-1, δίνοντας την ευκαιρία στον Πεπ Γκουαρδιόλα να έχει ένα άνετο 90λεπτο μετά από καιρό.

Ήταν μάλιστα τόσο άνετη επικράτηση της ομάδας του που ο Καταλανός χαλάρωσε υπερβολικά και στη συνέντευξη Τύπου προσέφερε μία απολαυστική στιγμή, γυρνώντας στην εποχή που ήταν στο Μόναχο και προπονούσε την Μπάγερν.

"Ο Ροντρίγκο μας βοηθάει πάντα σε τέτοιες καταστάσεις, πιστεύω ότι προσαρμόζεται τέλεια στην Premier League", δήλωσε κάποια στιγμή ο Γκουαρδιόλα, για να μπερδέψει την Σίτι με την Μπάγερν Μονάχου και να υποχρεώσει σε γέλια τους παριστάμενους στην αίθουσα συνεντεύξεων, απορώντας και ο ίδιος με το πως του ήρθε να αναφέρει την Μπάγερν αντί την νυν ομάδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ