ΣΤΗΛΕΣ

Απίστευτο σκηνικό στον Πύργο: Έπαιζαν μπάσκετ και έβρεχε... μέσα στο κλειστό!

Απίστευτο σκηνικό στον Πύργο: Έπαιζαν μπάσκετ και έβρεχε... μέσα στο κλειστό!

Κι όμως συνέβη στο τοπικό πρωτάθλημα εφήβων στον Πύργο: Η ΓΕΠ και η ΑΕ Βαρθολομιού έπαιζαν μπάσκετ και την ίδια ώρα έριχνε... καρέκλες μέσα στο κλειστό "Γιώργος Βασιλακόπουλος" (VIDEO)!

Δυστυχώς στην Ελλάδα οι υλικοτεχνικές υποδομές δεν είναι σε όλα τα κλειστά γυμναστήρια της χώρας άρτιες. Εκατοντάδες αγώνες εθνικών κατηγοριών ή τοπικών πρωταθλημάτων έχουν αναβληθεί ή διακοπεί λόγω διαρροής νερού από την οροφή του γηπέδου σε περίπτωση βροχής. Υπάρχει βέβαια και το κλειστό "Γιώργος Βασιλακόπουλος" του Πύργου. Εκεί δεν υπήρξε απλά διαρροή νερού το απόγευμα του Σαββάτου (15/12). Σχηματίστηκαν... καταρράκτες!

Όλα αυτά έγιναν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης ΓΕΠ - ΑΕ Βαρθολομιού για το τοπικό πρωτάθλημα εφήβων, όταν ξέσπασε καταιγίδα και η οροφή του σταδίου άρχισε να μπάζει νερά από παντού! Το παράδοξο, μάλιστα, είναι ότι το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, μιας και το νερό έπεφτε στις κερκίδες και όχι στον αγωνιστικό χώρο! Σύμφωνα με το ilialive.gr, το πρόβλημα για την εισροή νερού από την οροφή του κλειστού είναι γνωστό και καταγεγραμμένο από το 2014...

Δείτε το σχετικό video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ