VIRAL

Ανόρθωση: Η 94χρονη γιαγιά που αγόρασε πέντε διαρκείας γι' άπορα παιδιά

Ανόρθωση: Η 94χρονη γιαγιά που αγόρασε πέντε διαρκείας γι' άπορα παιδιά

Η 94χρονη Σταυρούλα Σοφοκλέους αγόρασε πέντε εισιτήρια διαρκείας της Ανόρθωσης για να μοιραστούν σε πέντε άπορους ανήλικους στη μνήμη του συζύγου της, ο οποίος ήταν φανατικός οπαδός της Κυρίας κι έφυγε από τη ζωή πριν από δώδεκα χρόνια. (VIDEO)

Σαν σήμερα πριν από δώδεκα χρόνια έχασε τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν φανατικός οπαδός της Ανόρθωσης. Η 94χρονη Σταυρούλα Σοφοκλέους αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του, αγοράζοντας πέντε εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σεζόν.

Η γιαγιά με καταγωγή από τη Μουσουλίτα Αμμοχώστου ζήτησε αυτά τα εισιτήρια δωριστούν σε πέντε άπορα ανήλικα παιδιά. Μαζί με τον σύζυγό της παρακολουθούσαν από κοντά τα ματς της κυπριακής ομάδας, ενώ ιδιαίτερη αγάπη τρέφει στον πρώην παίκτη και νυν προπονητή της, Τιμούρ Κετσπάγια.

"Το έκανα για να θυμούνται τη Μουσουλίτα και τον Ανδρέα (όνομα του συζύγου της). Ήταν άξιος και αγαπητός, μικροί και μεγάλη ερχόταν να πάρουν τη συμβουλή του. Δεν ξέχασα ποτέ μου τον Κετσπάγια. Έχω φωτογραφία του από το ματς της Τραπεζούντας (πρόκριση επί της Τράμπζονσπορ)".

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ