VIRAL

Άννα Φάλκι: Στηρίζει την Λάτσιο με γυμνή φωτογραφία και κασκόλ

Άννα Φάλκι: Στηρίζει την Λάτσιο με γυμνή φωτογραφία και κασκόλ

Η Λάτσιο δίνει τη δυνατότητα στους οπαδούς της να κλείσουν νοερά θέση στο "Ολίμπικο" για το φινάλε της σεζόν και η Άννα Φάλκι θα είναι μία εξ αυτών μέσω μίας εντυπωσιακής γυμνής φωτογραφίας της.

Η Serie A αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στις 20 Ιουνίου για την ολοκλήρωση της σεζόν μετά από τρίμηνη αποχή, με το άσχημο της υπόθεσης να είναι πάντως ότι τα ματς θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο στις εξέδρες ελέω του φόβου του κορονοϊού.

Αυτό έχει κανει αρκετές ομάδες να ψάχνουν τρόπους για να εμψυχώσουν τους παίκτες τους και να τους κάνουν να μην αισθάνονται μόνοι όταν θα παίζουν εντός έδρας και μία από αυτές είναι η Λάτσιο.

Όπως έκανε γνωστό η ομάδα της αιώνιας πόλης, στα εντός έδρας παιχνίδια της μέχρι το φινάλε της σεζόν θα υπαρχουν φωτογραφίες οπαδών της σε αρκετά καθίσματα του "Ολίμπικο", με την Άννα Φάλκι να μη χάνει την ευκαιρία και να δηλώνει "παρούσα" μέσω αισθησιακής φωτογραφίας της.

Άννα Φάλκι: Στηρίζει την Λάτσιο με γυμνή φωτογραφία και κασκόλ

"Επέλεξα μία από τις συνηθισμένες μου selfies με το κασκόλ, μόνη στο σπίτι. Αυτή τη φωτογραφία τη χρησιμοποιών αρκετά συχνά στο Instagram και έχει φέρει τύχη ως τώρα στη σεζόν.

Νομίζω ότι θα φαίνεται μόνο το κασκόλ και το πρόσωπό μου. Θα βρίσκεται αρκετά μακριά από τον αγωνιστικό χώρο και έτσι δεν θα αποσπώ τους παίκτες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ