VIRAL

Οι τρεις "Μαραντόνα" στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Diego

Οι τρεις "Μαραντόνα" στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Diego

Μετά από το ντοκιμαντέρ της Μάντσεστερ Σίτι, το "Amazon Prime" ετοιμάζει σειρά ντοκιμαντέρ και στον Ντιέγκο Μαραντόνα, τον οποίο θα υποδυθούν τρεις ηθοποιοί.

Η αρχή έγινε με τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα και το "All or Nothing". Το "Amazon Prime" δίνει τη συνέχεια στη σειρά αθλητικών ντοκιμαντέρ του με το "Maradona", μία παραγωγή που αφορά την πορεία του Ντιέγκο Μαραντόνα από παιδί μέχρι σήμερα.

Η "BTF Media", σε συνεργασία με τις "Dhana Media" και "Raze", ετοιμάζουν μία σειρά επεισοδίων που βασίζονται σε διάφορα στάδια της ζωής και της καριέρας του σπουδαίου Αργεντινού βετεράνου.

Σε αντίθεση με την περίπτωση της αγγλικής ομάδας, αυτήν τη φορά τον Μαραντόνα θα τον υποδύονται ηθοποιοί και δεν θα υπάρχει προσωπική παρουσία του. Οι Νασαρένο Κασέρο, Χουάν Παλομίνο και Νικολάς Γκόλντσμιντ θα υποδυθούν τον Μαραντόνα σε διάφορες ηλικίες, ενώ την Κλαούντια Βιγιαφάνιε, που παντρεύτηκε το 1989, θα την υποδυθεί η Χουλιέτα Καρντινάλι.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες τοποθεσίες της Αργεντινής, της Ουρουγουάης, της Ισπανίας, της Ιταλίας και του Μεξικού.

"Η ιστορία θα εξετάσει τον Μαραντόνα όχι μόνο ως πρωταθλητή, αλλά και ως άνθρωπο", υποσχέθηκε ο Φρανσίσκο Κορδέρο, διευθύνοντας σύμβουλος της "BTF Media".

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ