VIRAL

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή μέσω διαφήμισης ο Ιμπραχίμοβιτς!

United's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring the opening goal during the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
United's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring the opening goal during the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πλήρωσε μία ολοσέλιδη καταχώρηση στους "Times" του Λος Άντζελες για να ανακοινώσει τη μετακόμιση του στους Λος Άντζελες Γκάλαξι! (Φωτογραφία)

Υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν περιμέναμε ποτέ να τα δούμε. Υπάρχουν πράγματα που ακόμα και από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τα θεωρούσαμε τρελά. Εκείνος, όμως, έχει βαλθεί να μας διαψεύσει, αφού το τελευταίο του κατόρθωμα δεν μπορεί να περιγραφτεί με λέξεις.

Τις τελευταίες ημέρες τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν να αφήνει το Μάντσεστερ για τις ΗΠΑ ήταν καθημερινά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την Πέμπτη (22/3) τη λύση της συνεργασίας της με τον Σουηδό επιθετικό. Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι έμοιαζαν ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ανακοίνωσε τη μετακόμιση του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού με έναν τρόπο που μόνο ο ίδιος θα μπορούσε να υποστηρίξει. Πλήρωσε μία ολοσέλιδη καταχώρηση στους "Times" του Λος Άντζελες για να ανακοινώσει τη μετακόμιση του στο L.A.!

Όπως θα δείτε και παρακάτω η σελίδα είναι ουσιαστικά κενή. Στο πάνω μέρος της γράφει: "Αγαπητό Λος Άντζελες, παρακαλώ", ενώ στο κάτω μέρος της υπάρχει η υπογραφή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς καθώς και το σήμα τον Λος Άντζελες Γκάλαξι! Βέβαια, η λεπτομέρεια κρύβεται κάτω από το όνομα του Σουηδού αφού ήδη φαίνεται ότι έχει πάρει το Νο9.

Δείτε την ολοσέλιδη καταχώρηση

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή μέσω διαφήμισης ο Ιμπραχίμοβιτς!
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ