VIRAL

Άγιαξ – Σέρχιο Ράμος: Διαδικτυακός καυγάς με αφορμή την τεσσάρα στο Μπερναμπέου

Real defender Sergio Ramos warms up during the first leg, round of sixteen, Champions League soccer match between Ajax and Real Madrid at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday Feb. 13, 2019. (AP Photo/Peter Dejong)
Real defender Sergio Ramos warms up during the first leg, round of sixteen, Champions League soccer match between Ajax and Real Madrid at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday Feb. 13, 2019. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Ο Άγιαξ το βράδυ της Τετάρτης (01/04) αναβίωσε τη μεγάλη του νίκη στο Μπερναμπέου κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και ένα post ήταν αρκετό για να ξεσπάσει καυγάς με τον Σέρχιο Ράμος.

Υπάρχουν άνθρωποι που αντέχουν το πικάρισμα και την πλάκα και άλλοι που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Στη δεύτερη κατηγορία φαίνεται ότι ανήκει ο Σέρχιο Ράμος αν κρίνουμε πως αντέδρασε σε ανάρτηση που έκανε ο Άγιαξ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Αίαντας αναβίωσε χτες τη μεγάλη του νίκη με 1-4 κόντρα στη Ρεάλ στο Μπερναμπέου. Μέσα σε πολλές αναρτήσεις που έκανε υπήρξε και μία που έδειχνε από την μία τον Ντούσαν Τάντιτς και από την άλλη τον Σέρχιο Ράμος.

Μόνο που το συγκεκριμένο post δεν άρεσε ιδιαίτερα στον αρχηγό της Ρεάλ ο οποίος έσπευσε να απαντήσει με ένα κολάζ από τις φορές που έχει κατακτήσει το Champions League.

Ο Άγιαξ ούτε εκείνος άφησε αναπάντητη τη δημοσίευση του Ράμος. Οι άνθρωποι του Αίαντα ανέβασαν ένα δικό τους κολάζ με τις κατακτήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης από την ομαδα τους.

Δείτε τα σχετικά tweet





TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ