1.500 φίλαθλοι με πυρσούς σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα

1.500 φίλαθλοι με πυρσούς σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα

Οι φίλαθλοι του Μαγδεμβούργου έκαναν τη... νύχτα μέρα στο Μπόλτον, σε φιλικό αγώνα των δύο ομάδων, παρότι το ματς θα ήταν κεκλεισμένων των θυρών (video).

Είθισται η έννοια "κεκλεισμένων των θυρών" να είναι παρεξηγημένη στην Ελλάδα, αφού ποτέ δεν ταυτίζεται με άδειο γήπεδο. Πάντοτε υπάρχουν φίλαθλοι σε τέτοια παιχνίδια, χωρίς καν την ανάγκη να μασκαρευτούν σε αξιωματούχους του αγώνα, σεκιούριτι ή οτιδήποτε...

Μόνο που οι φίλαθλοι του Μαγδεμβούργου ξεπέρασαν κάθε ελληνικό προηγούμενο. Η ομάδα τους, η οποία το 1973-1974 έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου UEFA αλλά πλέον βρίσκεται στην 3η κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, αντιμετώπιζε τη Δευτέρα την Μπόλτον στην Αγγλία σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας.

Οι διοργανωτές είχαν ανακοινώσει ότι το παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, αφού ήταν προπονητικού χαρακτήρα και δεν υπήρχε λόγος προετοιμασίας στο γήπεδο και εξόδων για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Περίπου 1.500 Γερμανοί φίλαθλοι εξέφρασαν τη διαφωνία τους με αυτό και μάλιστα δεν έμειναν στα λόγια, αλλά πέρασαν στις πράξεις. Συγκεκριμένα, εισέβαλαν στις κερκίδες του "Μάκρον Στέιντιουμ" και άρχισαν να φωνάζουν για την ομάδα τους, ανάβοντας και δεκάδες πυρσούς, δημιουργώντας καταπληκτική ατμόσφαιρα.

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

15 θανατηφόρες κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24