Aγώνας επιβίωσης... αλά Sport24.gr

Σαφέστατα επηρεασμένο από το τηλεοπτικό trend αυτής της σεζόν, το σημερινό Atalent Show θα σας παρουσιάσει το Crossfit, μέσω στίβου μάχης που στήσαμε στο Workout Hall, του Αλίμου, όπου καλέσαμε 12 ανθρώπους της 24Media... να διεκδικήσουν (υπερ)έπαθλο φαγητού. Δες το video και.... κλάψε!

Aγώνας επιβίωσης... αλά Sport24.gr

 

'Ενα γυμναστήριο 7.000 τετραγωνικών, το Workout Hall στον Άλιμο (Ρόδων 6 & Κυβέλης), δύο προπονητές (Ευγένιος Μπράτου, Μαρκέλλα Παντελίδη), 12 συμμετέχοντες, ένας παρουσιαστής και ένας στίβος μάχης που όταν τον δεις, θα θες να τον δοκιμάσεις! Το σημερινό "Atalent Show" ασχολείται με το Crossfit, σαφέστατα επηρεασμένο από Survivor, το reality που έχει κάνει θραύση φέτος, στη χώρα μας.

Με τη συνεργασία (για να λέμε αλήθειες, με την τεράστια βοήθεια) του Ευγένιου καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια δοκιμασία που απαιτούσε φυσική κατάσταση, τεχνική, ταχύτητα και στόχο. Καλύτερα σβήσε την τεχνική, αφού τα κάναμε μαντάρα. Όχι γιατί δεν μας τα εξήγησαν καλά οι προπονητές μας. Τουναντίον, το γύρισμα διεκόπη πολλάκις, ώστε να θυμίσει ο Ευγένιος πώς γίνονται στην πραγματικότητα, οι ασκήσεις. Αλλά νικηθήκαμε από το πνεύμα του ανταγωνισμού. Σε αυτό το σημείο, για να αποφύγω τυχόν βιαιοπραγίες, να ξεκαθαρίσω ότι το "εμείς" είναι ευγενείας. Βλέπεις, εγώ ήμουν η... παραγωγή. Εκείνοι που δέχθηκαν την πρόκληση να δοκιμαστούν σε κάτι που οι περισσότεροι δεν είχαν ξανακάνει (ασκήσεις crossfit), ήταν 12 ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ (με αγαπάτε τώρα;), οι οποίοι εργάζονται στην 24Media.

Γνωρίστε λοιπόν, τους Χρήστο Μπάλλο (Sport24 Radio 103,3), Γιάννη Μπαϊρακτάρη (Contra.gr), Δήμητρα Τσιγγενέ (Ladylike.gr), Μάριον Παλιούρα (Ladylike.gr), Πέτρο Παπαμακάριο (Sport24.gr), Στέλιο Χαρτζουλάκη (Sport24.gr), Μαρίνα Χατζηδημητρίου (News247.gr), Κώστα Χολίδη (Sport24.gr), Βασίλη Λάσκο (Contra.gr), Νάντια Καρακίτσιου (e-Business Executive), Μαρίνα Στρίγγα (Sport24.gr) και Χριστίνα Τζεβελέκου (Marketing & PR Executive).

Τον ευαίσθητο ρόλο του παρουσιαστή των "Επιζήσαντες", ανέλαβε ο διευθυντής του Sport24 Radio 103.3. Παντελής Διαμαντόπουλος, ο οποίος απογείωσε τον τρόπο που πρέπει να γίνεται αυτή η δουλειά. Σε βαθμό που... όταν θα προκύψει σχετική τηλεοπτική πρόταση, θα είμαι εκεί να του θυμίσω από πού ξεκίνησε!

 

Cameramen: Αλέξανδρος Ιωαννίδης, Αναστάσης Παπαγγέλης, Ανδρέας Χατζηπαρίσης

Εditing: Κώστας Τσαγκαρογιάννης

 
SHARE

Διαβάστε περισσότερα Unique

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΥΜΩΝΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Έλα για Crossfit στο νερό, έλα για Crosswim

Η άνοδος της θερμοκρασίας οδήγησε το Atalent Show στο υγρό στοιχείο, με τον Γιάννη Δρυμωνάκο να μας συστήσει το Crosswim. Αν νομίζεις πως τα έχεις δει όλα, απλά θα σου πω ότι κάνεις λάθος.

ATALENT SHOW: ΠΙΑΣΤΟΥΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Μπάσκετ με αμαξίδιο: Εμείς παίξαμε! Εσύ;

Το 9o επεισόδιο του Atalent Show προέκυψε από μια πρόσκληση που λάβαμε. Όταν φύγαμε από το Δημοτικό Παιδικό Γυμναστήριο "Σπύρος Λούης" ήμασταν όλοι ευτυχισμένοι. Και εμείς και οι δάσκαλοι μας, οι άνθρωποι που μας σύστησαν το μπάσκετ με αμαξίδιο.

ΤΟ ATALENT SHOW... ΣΗΚΩΝΕΙ ΒΑΡΗ

Κάτσε κάτω από το kettlebell

Το 1982 η ρωσική κυβέρνηση είχε ζητήσει, από όλους τους πολίτες, να αποκτήσουν κάτι σιδερένιες μπάλες, με χερούλι. Αυτές οι μπάλες είναι τα kettlebells. Έλα τώρα να δεις, γιατί έγινε... εθνικό σπορ στη Ρωσία και η νέα δοκιμασία του Atalent Show.

ΤO ATALENT SHOW ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛΟ

Pole dancing with the stars

Τα σπορ που έχουν και ένα στύλο στη μέση, υπάρχουν εδώ και κοντά μια χιλιετία. Μην κοιτάς που εσύ ενημερώθηκες για το pole dancing... από αφηγήσεις φίλων. Το σημερινό Atalent Show θα σε κάνει σοφότερο. Μπορεί και να σε "ρίξει", γιατί δεν το λες το πιο απλό πράγμα στον κόσμο. Βοnus: το πρόγραμμα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.