SPORT24

Τα πιο κουφά ονόματα ομάδων στο 5x5

Τα πιο κουφά ονόματα ομάδων στο 5x5

Από τους Αμπαλουάρς στα Καυτά Πιστόλια, ο κατάλογος των παρανοϊκών ονομάτων που δίνουμε στις ομάδες μας, δεν τελειώνει ποτέ.

Είναι σημαντική η στιγμή που δίνεις όνομα στην ομάδα σου, μη γελάς. Κι αυτό γιατί είναι από τις λίγες εκείνες φορές στη ζωή που σου δίνεται η δυνατότητα να βαφτίσεις εσύ μία οντότητα όπως θες, χωρίς να έχει καμία απολύτως επίπτωση στο σύμπαν γύρω σου. Πέρα από το να σε κοροϊδεύουν (ή να σε αποθεώνουν) οι φίλοι σου μια ζωή.

Όσον αφορά τώρα το 5x5, νιώθω ότι όσα χρόνια μπαινοβγαίνω στα γήπεδα, συμβαίνει ένας άτυπος διαγωνισμός για το καλύτερο όνομα. Μία μυστική ψηφοφορία που κάποιος κάποτε θα κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου ονόματος και σαν δώρο θα του δώσουν ένα Όσκαρ, ένα Χρυσό Βατόμουρο και την κούπα του Τσου-Λου μαζί.

Θυμάμαι ακόμα κάτι φίλους μου που είχαν ονομάσει τη δική τους ομάδα “Φωτιά και Λάουρα”. Ζήλευα που δεν ήμουν σε αυτή την ομάδα. Όπως και σε κάθε ομάδα που έχει κάποιο αστείο, ευφάνταστο όνομα. Θα σου πω σε λίγο ποια ονόματα βαριέμαι αφόρητα.

Γιατί πρώτα θα αναφερθούμε στην ευρηματικότητα των ομάδων που αυτή τη στιγμή δίνουν τον ύστατο αγώνα για νίκη στο Ultrex Cup 5x5. Το τουρνουά που ξεχωρίζει αυτούς τους μήνες στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, α) γιατί είναι φοβερό, β) γιατί η νικήτρια ομάδα κερδίζει ένα ταξίδι στη Μαδρίτη, γ) γιατί τα παιχνίδια γίνονται στα τρομερά γήπεδα του Βασίλη Λάκη και δ) και σημαντικότερο γιατί την αρχή στο τουρνουά κάναμε εμείς, ενάντια στους Los Firmas.

Δηλώνουμε περήφανοι για τις ομάδες που έχουμε στο τουρνουά. Και εκείνες που προχωρούν θριαμβευτικά στο τουρνουά ως άλλη στρατιά του Ragnar Lothbrok ενάντια στους Σάξονες και τους Παριζιάνους αλλά και για εκείνες που έπεσαν στο στίβο της μάχης, τίμια και δίκαια. Κάποιες τρώγοντας και εχμ τριαντάρες στο κεφάλι.

Ιδού οι ομάδες που ξεχωρίζουμε για την ευρηματικότητα στην ονοματοδοσία. Γελάστε, κοροϊδέψτε, ταυτιστείτε άφοβα μαζί τους. Κι αν τους αγαπήσετε, ελάτε να τους δείτε να παίζουν κάθε Παρασκευή στα γήπεδα Campeon, μετά τις 19:00.

Διάβασε ονόματα:

SOUROUKLEME, ABALADEROS FC, KOYRAYO VALLECANO, KAIEI FC, REAL GOLIEDAD, ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ FC, ΑΜΠΑΛΑΔΕΡΟΣ, COCA JUNIORS, ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΟΧΩΡΙΟ, POULMANS, DAB TEAM, ΘΕΝΠΟΥΔΕΣ, LUCKY BASTARDS, PALIOI PASOKCCERS, GUCCI ΦΟΡΕΜΑ.

Τα πιο κουφά ονόματα ομάδων στο 5x5

Έλα, πες αλήθεια. Θες σε κάποιους να δώσεις από τώρα την κούπα στα χέρια. Και ομολογώ ότι από τις 64 ομάδες, οι περισσότερες έχουν πολύ δυνατά ονόματα. Κι ευτυχώς έχουμε αποφύγει εκείνα που μου σπάνε τα νεύρα. Κάποιους που για να δείξουν τη δύναμή τους, δανείζονται ονόματα μεγάλων ομάδων και ξαφνικά να σου ο Ολυμπιακός Άνω Πετραλώνων, η Ρεάλ Αχαγιάς και η Manchester United Γλυφάδας.

Το θέμα βέβαια είναι ότι όποια κι αν είναι η ονομασία της ομάδας, η ποιότητα βγαίνει στο γήπεδο και μόνο στο γήπεδο. Ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Ultrex Cup 5x5 στις αρχές Ιουλίου είναι μακρύς. Και είναι στρωμένος με γκολ, ιδρώτα και Ultrex. Παίξε με Ultrex και θα δεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ